Regjistrimi i anijeve në Gjermani
nga995 euro
 • E vlefshme në mbarë botën
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • Nuk ka nevojë për inspektim (nën 24 metra)
 • Shërbim i përshpejtuar 3-5 javë
 • Nuk ka taksa vjetore të anijeve
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Përfshin të gjitha përkthimet
 • Nuk ka tarifa të fshehura - çmimi gjithëpërfshirës
 • Renditur në vendin e 11-të në listën e MOU
 • Regjistrimi është i vlefshëm për jetë!
 • Për private, barka dhe komerciale

Regjistrimi i anijeve në Gjermani

Për të gjitha Kombësitë

Regjistrimi i anijeve në Gjermani - Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin gjerman

Regjistri i anijeve në Gjermani konsiderohet si një nga më të mirët në botë dhe renditet në vendin e 11-të sipas memorandumit të mirëkuptimit të Parisit për kontrollin shtetëror të portit të anijeve (MOU). Mosha mesatare e anijeve tregtare nën flamurin gjerman është ndër më të ulëtat në mbarë botën.

Ne mund të regjistrojmë çdo qytetar privat të BE-së ose kompani të BE-së që zotëron një varkë për të regjistruar jahtin e tyre të anijes nën flamurin gjerman. Për të regjistruar një jaht në Regjistrin Detar Gjerman të Transportit sipas ligjit të flamurit gjerman, kërkohet që një individ privat i BE-së ose një kompani e BE-së me rezidencën e saj në çdo shtet anëtar të BE-së do të duhet të caktojë një agjent rajonal flamuri në Gjermani. Agjenti rajonal i flamurit që do të duhet të emërohet, duhet të jetë një shtetas gjerman me vendbanim në juridiksionin dhe distriktin e regjistrit të anijeve dhe duhet të jetë i ashtuquajturi person i ndershëm.

Ne kujdesemi për këtë për ju!

Përparësitë e regjistrimit të anijeve në Gjermani:

Ka disa avantazhe për të regjistruar një varkë në Gjermani. Këtu janë disa nga më të dukshmet:

 1. Qasja në rrugët ujore evropiane: Gjermania ndodhet në zemër të Evropës dhe rrugët ujore të saj lidhen me shumë vende të tjera evropiane, duke përfshirë Francën, Belgjikën, Holandën, Austrinë dhe Zvicrën. Si rezultat, zotërimi i një varke të regjistruar në Gjermani mund të sigurojë akses në një rrjet të gjerë rrugësh ujore dhe mundësi udhëtimi.
 2. Siguria dhe pajtueshmëria: Regjistrimi i varkës suaj me autoritetet gjermane garanton që ajo është në përputhje me të gjitha rregulloret e nevojshme të sigurisë dhe se ka të gjitha pajisjet e nevojshme të sigurisë në bord. Kjo ndihmon për të garantuar sigurinë e anijes dhe pasagjerëve të saj.
 3. Vlera e rishitjes: Një varkë që është e regjistruar në Gjermani mund të ketë një vlerë më të lartë rishitje se ajo që nuk është. Kjo është për shkak se blerësit mund të kenë më shumë gjasa të blejnë një varkë që është regjistruar dhe mirëmbajtur mirë.
 4. Zbritje sigurimesh: Shumë kompani sigurimesh ofrojnë zbritje për pronarët e anijeve që kanë regjistruar anijet e tyre në autoritetet përkatëse. Kjo është për shkak se anijet e regjistruara shihen si më pak të rrezikshëm, dhe për këtë arsye më pak të ngjarë të kërkojnë një pagesë në rast aksidenti.
 5. Përfitimet tatimore: Në disa raste, pronarët e anijeve në Gjermani mund të kenë të drejtë për përfitime ose përjashtime tatimore, të tilla si norma të reduktuara të TVSH-së ose përjashtime nga detyrimet e importit.
 6. Në përgjithësi, regjistrimi i një varke në Gjermani mund të ofrojë një sërë përfitimesh, nga siguria dhe pajtueshmëria e përmirësuar deri tek rritja e mundësive të udhëtimit dhe avantazheve financiare.
Çfarë lloj varke mund të regjistrohet nën flamurin gjerman?
Ju mund ta regjistroni anijen tuaj në Gjermani për përdorim privat, bareboat ose komercial.

Sa kohë është i vlefshëm regjistrimi i flamurit gjerman?
Regjistrimi i flamurit gjerman është i vlefshëm për jetën e varkës!

Sa kushton për të regjistruar varkën tuaj nën flamurin gjerman?

 • Regjistrimi në regjistrin e jahteve detare 393 €,-
 • Agjencia Federale Detare dhe Hidrografike (BSH) për përgatitjen e certifikatës së tonazhit të anijes 250 €,-
 • Regjistri i anijeve - Tarifa Detare Regjistri i Transportit, i cili llogaritet sipas vlerës së anijes ____ + 25 €,-
 • Ne trajtojmë të gjitha dokumentet, plotësimin e dokumenteve dhe ju ofrojmë një firmë ligjore gjermane të regjistruar lokale për të qenë agjenti juaj lokal për një tarifë një herë prej 995 €, - Ju do të paguani tarifat e mësipërme qeveritare përveç tarifës sonë të shërbimit.

Sa kushton për të marrë një licencë të radios në Gjermani?
Ne mund të trajtojmë të gjitha dokumentet (gjermanisht) për të kërkuar një licencë Radioje, pika. Ne ngarkojmë një tarifë prej 250 €, - (duke përfshirë të gjitha tarifat qeveritare) dhe mund të sigurojmë licencën e MMSI me regjistrimin e anijes tuaj ose vetëm vetë.

Cilat janë tarifat vjetore të rinovimit pas regjistrimit të anijes sime në Gjermani? Nuk ka tarifa vjetore pas regjistrimit të varkës tuaj nën flamurin gjerman!

Sa kohë duhet për t'u regjistruar nën flamurin gjerman?
Zakonisht, koha për marrjen e certifikatës së anijes zgjat rreth 3-5 javë, por në raste urgjente ekziston mundësia që në Hamburg të ketë një certifikatë regjistrimi të përkohshëm anglez të lëshuar menjëherë nga gjykata, që konfirmon që aplikimi për regjistrimin e anijes është depozituar me rregull. dhe se jahti do të regjistrohet në regjistrin e anijeve së shpejti. Kjo certifikatë u mundëson klientëve tanë të përdorin tashmë jahtin e tij në bazë të një regjistrimi të përkohshëm të supozuar.

A ka ndonjë kërkesë sigurie për anijet nën flamurin gjerman?
Kërkesat e sigurisë që i nevojiten një anijeje rekreative që mban flamurin gjerman, varen nga përdorimi i anijes:

 • Nëse përdoret privatisht - nuk kërkohet certifikatë
 • Nëse punësoheni si çarter bareboat, atëherë kërkohet një Certifikatë Boat ("Bootszeugnis")
 • Nëse përdoret komercialisht, atëherë kërkohet një "Certifikatë sigurie për veturat rekreative" dhe "Certifikata e menaxhimit të sigurt".

Cilat dokumente nevojiten për regjistrimin e anijeve gjermane?

 • Kopja e kartës së identitetit të UBO-së (UBO= Pronari përfundimtar i varkës)
 • Kopje e një faturë të shërbimeve nga UBO. Fatura ose letra duhet të tregojë adresën që është e shënuar edhe në kartën tuaj të identitetit.
 • Dokumentet aktuale të regjistrimit të anijes dhe certifikata e anulimit nga certifikata e pararegjistrimit ose mosregjistrimit në lidhje me Jahtin;
 • Një autorizim për ne që të kujdesemi për regjistrimin (ne ju ofrojmë këtë)
 • Deklarata e Konformitetit dhe Certifikata CE për jahtin (kopja është në rregull)
 • Certifikata e Ndërtuesit (kopja është në rregull)
 • 2 x foto të jahtit: 1 x pamje anësore dhe 1 x pamje nga ana e jahtit (foto të vërteta)
 • vlera e Jahtit (çmimi i fundit i blerjes i paguar).
 • Formulari ynë i aplikimit me detajet e klientit, detajet e varkës si: prodhuesi, lloji, fuqia, viti i ndërtimit, numri i motorit, gjatësia etj.
 • Pyetësori ynë i formularit KYC (njoh klientin tuaj) (ne ju ofrojmë këtë)
 • Në rast se kompania e BE-së zotëron anijen: dokumentacion korporativ i noterizuar dhe apostilluar i kompanisë së huaj (Certifikata e themelimit, Memorandumi dhe Neni i Shoqatës, Certifikata e Stabilitetit të Mirë)