Rreth nesh


Boat & Yacht Registration Lëreni ekipin tonë në regjistrimin e Boat & Yacht të kujdeset për lajmërimin dhe regjistrimin e anijes tuaj.

Me zgjedhjen e madhe të opsioneve në regjistrimin e jahteve, është e rëndësishme të kuptohen avantazhet dhe disavantazhet e regjistrave të ndryshëm të disponueshëm dhe faktorët që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një regjistër të caktuar. Zgjedhja e vendit ku një anije duhet të "flamohet" është një proces kompleks që kërkon shqyrtimin e një sërë faktorësh.

Kjo është ku ne ndihmojmë klientët tanë nga zyrat në 3 vende dhe staf shumë të ditur. Zyra jonë kryesore ndodhet në Emiratet e Bashkuara Arabe me zyra mbështetëse në Holandë, Spanjë dhe SHBA. Agjentët tanë do t'ju ndihmojnë të regjistroni varkën dhe jahtin tuaj për vendin që zgjidhni. Ne ofrojmë përpunimin më të shpejtë në biznes dhe tarifat tona janë më të ulëtat nga çdo firmë që ofron shërbime regjistrimi. Regjistrimi i anijeve dhe jahteve është lider i dukshëm në regjistrimet e anijeve dhe regjistron më shumë anije çdo vit se çdo operator tjetër.

Shumë nga klientët tanë nuk dinë nga të fillojnë dhe janë të hutuar për dokumentet që u nevojiten. Thjesht na dërgoni përmes WhatsApp ose email një kopje të dokumenteve që keni dhe lërini ekspertët tanë t'ju tregojnë nëse është mirë ose nëse keni nevojë për ndonjë gjë tjetër.

Ne kemi mbi 1900 vlerësime të verifikuara nga klientët tanë që na dhanë një mesatare prej 4.9 nga 5 vlerësime! Shikoni vetë vlerësimet tona në Trust Pilot dhe sigurohuni që shërbimi ynë ndaj klientit është një prioritet në këtë lloj biznesi. Ne jemi në dispozicion përmes WhatsApp, chat, email dhe telefon për të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tuaja.