Politika e privatësisë

Politika e privatësisë / sigurisë

Më poshtë përfaqëson politikën tonë të privatësisë në lidhje me mbledhjen, trajtimin dhe shpërndarjen e të dhënave tuaja personale. Informacioni që mbledhim përdoret:
  1. për të kryer një transaksion biznesi me ju
  2. për të siguruar respektimin e proceseve ligjore
  3. për të përmirësuar përmbajtjen në faqen tonë të internetit
  4. për të njoftuar partnerët e kompanisë për porosinë tuaj

Mbledhja e informacionit

Informacioni personal që mbledhim mund të përmbajë të gjithë informacionin që na keni dhënë për të bërë një regjistrim të varkës. Ne e mbledhim këtë informacion nga faqja jonë ose nëpërmjet qendrave tona të thirrjeve.
Ne e ndajmë këtë informacion me autoritetet për të regjistruar anijen tuaj. Kur është e nevojshme, ne gjithashtu mund t'ia kalojmë këtë informacion palëve të treta për të zbatuar përpjekjet e grumbullimit kundër jush si rezultat i shkeljes së çdo marrëveshjeje me ne.

Siguria

Ne mbrojmë informacionin e klientit tonë. Çdo e dhënë personale që marrim përmes faqes sonë është e mbrojtur dhe e koduar nga Secure Socket Layer (SSL). Ne kemi marrë ato që besojmë se janë hapa të arsyeshëm për të siguruar që të dhënat tuaja personale të jenë të aksesueshme vetëm për ata që ne i caktojmë.