Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Belgjikës

Regjistrimi i jahteve në Belgjikë
për Qytetarët e BE-së
699 €
Gjithëpërfshirëse për qytetarët e BE-së
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Të gjitha tarifat e regjistrimit
 • Shërbim i përshpejtuar 4 javë
 • DHL ndërlidhës brenda natës
 • Regjistrimi vlen për 5 vjet
Regjistrimi i jahteve në Belgjikë
për Qytetarë jo të BE-së
999 €
Gjithëpërfshirëse për qytetarët jo të BE-së
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Krijimi i korporatës UK LTD
 • Shërbim i përshpejtuar 4 javë
 • Të gjitha tarifat e regjistrimit
 • DHL ndërlidhës brenda natës
 • Regjistrimi vlen për 5 vjet
Regjistrimi i jahteve në Belgjikë
përtëritje
275 €
Gjithëpërfshirëse për qytetarët e BE-së
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Të gjitha tarifat e regjistrimit
 • Shërbim i përshpejtuar 4 javë
 • DHL ndërlidhës brenda natës
 • Regjistrimi vlen për 5 vjet

Ne regjistrojmë anije nën flamurin e Belgjikës - Regjistrim i vlefshëm në të gjithë botën

BELGJIKA E Regjistrimit të jahteve është një shërbim detar që regjistron varka të reja, të dorës së dytë dhe të ndërtimit të shtëpive, skive jetësh dhe anije të tjera nën regjistrin e Flamurit Belgjikë. Regjistrimi i flamurit të Belgjikës është i arritshëm për të gjithë qytetarët e BE-së, nuk ka asnjë detyrim të qëndrimit në Belgjikë. Flamuri i Belgjikës ka shumë përparësi ndaj shumë flamujve vendas sepse thjeshtësia e tij, kostoja e ulët e përgjithshme, është e vlefshme për 5 vjet dhe është i vlefshëm në të gjitha ujërat ndërkombëtare në të gjithë botën!

Regjistrimi i anijeve dhe jahteve në të gjithë botën nën flamurin belg

Belgjika është një nga juridiksionet më të zgjedhura për regjistrimin e anijeve. Ekzistojnë disa arsye të rëndësishme që anëtarët e BE-së ta regjistrojnë varkën e tyre nën flamurin belg: rregullat dhe rregulloret janë më pak të rrepta se vendet e tjera të BE-së, kostot janë shumë më të ulëta, është e vlefshme për 5 vjet dhe është e vlefshme në të gjithë botën. Shumica e klientëve tanë janë klientë nga Spanja, Franca, Italia etj. Këto vende janë më të shtrenjta dhe komplekse për regjistrimin e anijeve, prandaj shumë nga klientët tanë zgjedhin flamurin belg me një kosto shumë më të ulët, me kërkesa minimale, pak kufizime dhe ai mund të jetë gati në 2-4 javë.

Cilat janë avantazhet e lundrimit nën flamurin belg?

Në bordin e një varke, ligji i Flamurit zbatohet, në këtë rast, ligji / legjislacioni i Belgjikës. Shumë vende si Franca, Italia, Spanja, Portugalia kanë legjislacion të ndërlikuar për anije, por flamuri i Belgjikës është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë përpara. Disa nga avantazhet e saj janë:

 1. Nuk ka kufi në distancat e navigimit, kufiri është kategoria e projektimit të anijes tuaj (A, B, C ose D)
 2. Pajisjet e kufizuara të sigurisë
 3. Asnjë inspektim
 4. Nuk ka taksa ose shpenzime vjetore, përveç një takse një herë kur regjistron varkën.
 5. Sigurimi, shumica e kompanive të sigurimeve pranojnë flamurin e Belgjikës, kështu që ju akoma mund të përdorni sigurimin tuaj të preferuar
 6. Ju mund të zgjidhni çdo transport evropian për anijen tuaj
 7. Nuk ka nevojë të jesh banor në Belgjikë
 8. Regjistrohuni në 2-4 javë
 9. Rinovimi është çdo 5 vjet
 10. I vlefshëm në të gjithë botën

Cilat dokumente janë të nevojshme për t'u regjistruar nën Flamurin e Belgjikës?

1) Vërtetim / Certifikatë e kombësisë dhe vendbanimit
2) Kopjimi i pasaportës ose kartës së identitetit kombëtar
3) Kopja e provës së pronësisë së anijes tuaj (Faturë, faturë shitje, akt noterial ...)
4) Anulimi i flamurit tuaj të mëparshëm (nëse aplikohet)
5) Një kopje e deklaratës EC të konformitetit për anijet e ndërtuara pas vitit 1998 dhe për motorët e ndërtuar pas vitit 2006
6) Fotografi:
a) Një pamje e anës së anijes, ose jetski,
b) Një figurë e numrit HIN, ose numrit të bykut
c) Një fotografi e pllakës CE të varkës
d) Një fotografi të numrit serik të motorit (ave) nëse është e aplikueshme
7) Formulari në internet i mbushur saktë
Për varkat e importuara: Kopjimi i deklaratës së KE të konformitetit Dëshmi / Certifikata e pagesës së TVSH-së së BE-së
Për varka për ndërtimin e shtëpive: Faturat e elementeve kryesorë të anijes, si byk, direk, motor, .. Një raport sigurimi Deklaratë / deklaratë në frëngjisht / holandisht se ju jeni ndërtuesi, duke deklaruar modelin e varkës, kohën e ndërtimit me fillimin dhe data e mbarimit, adresa e vendndodhjes së ndërtimit dhe një referencë vizatimi.