Regjistrimi i Varkave në Ishujt e Virgjër Britanikë


Regjistrimi i Varkave në Ishujt Britanikë të Virgjërve (BVI)

Private Use - BVI Registration
OWNED BY: PRIVATE OWNER
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
Private Use - BVI Registration
Owned By: UK Ltd
+ UK LTD to own boat
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
Private Use - BVI Registration
Owned By: BVI LTD
+ BVI LTD to own boat
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio

Regjistrimi i Varkave në Ishujt Britanikë të Virgjërve (BVI)

Regjistrimi i Boat & Yacht Worldwide

Regjistrimi i Britanisë në Ishullin Virgen njihet në të gjithë botën, BVI është anëtar i Grupit Red Ensign të Regjistrimeve Britanike, që do të thotë çdo anije e regjistruar në BVI është një Anije Britanike dhe ka të drejtë të mbajë Flamurin e Red Ensign dhe kjo i jep mbrojtje anijes tuaj nga Marina Mbretërore dhe mbështetja nga Diplomati / Konsullori Britanik.

BVI është një Port i Regjistrimit Britanik dhe të gjitha anijet e regjistruara këtu janë të përcaktuara anije Britanike dhe fluturojnë me BVI Marine Ensign (British Red Ensign me kreshtën BVI). BVI është në mesin e një grupi të zgjedhur të destinacioneve Karaibe që gëzojnë përfitimet e të qenit pjesë e Grupit të Regjistrave të Red Ensign të Mbretërisë së Bashkuar dhe tani njihen në të gjithë botën se kanë një regjistër ndërkombëtar të anijeve të Kategorisë 1 që operon me standardet më të larta të një Porti Britanik të Regjistri.

Ne jemi një kompani e specializuar në kujdesin për regjistrimet e anijeve për klientelën tonë në të gjithë botën. Ne ofrojmë regjistrime në shumë juridiksione të ndryshme duke përfshirë ishujt Virgin Virgin (BVI). Siç mund ta lexoni më poshtë, ne mund të regjistrojmë një pronar anije nga MB, BE dhe EEA si një pronar privat ose mund të krijojmë një kompani BVI për ju që do të jetë pronare e anijes (dhe ju zotëroni kompaninë BVI). Vendosja e kësaj kompanie BVI mund të bëhet me një tarifë fikse prej 1495 $ USD dhe mund të finalizohet brenda vetëm disa ditësh. Tarifa e regjistruar vjetore e agjentit për BVI është 250 $ pas vitit të parë.

Kush mund të regjistrohet në regjistrimin BVI?
Regjistrimet e anijeve BVI janë në dispozicion të qytetarëve dhe kompanive të regjistruara në:
 • BVI
 • Mbretëria e Bashkuar dhe varësitë e saj të Kurorës dhe territoret jashtë shtetit
 • Një anëtar i Bashkimit Evropian (KE) ose Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE)
 • Komuniteti i Karaibeve dhe Organizata e Shteteve të Karaibeve Lindore.
A duhet të regjistrohem si pronar privat ose pronësi e një kompanie?
 • Shpesh klientët vendosin të krijojnë një kompani të inkorporuar BVI për qëllimin e vetëm të mbajtjes së një anije, përfitimet e anijes që mbahet nga një kompani BVI janë:
 • Mbrojtja e aseteve nga urdhrat e konfiskimit nga qeveritë e huaja
 • Nuk ka kërkesa për zbulim ose minimum të kapitalit
 • Lehtësia e mirëmbajtjes dhe funksionimit të kompanisë BVI
 • Konfidencialiteti dhe anonimiteti për aksionarët dhe drejtorët e kompanisë BVI
Cilat anije mund të regjistrohen në BVI
 • Anije mallrash me tonazh të pakufizuar
 • Jahte deri në 3000 ton bruto
 • Anija e regjistruar më parë në kategorinë 2
 • Artizanat kënaqësish dhe jahte deri në 400 bruto që është rreth maksimumi 45 metra
 • Transport mallrash dhe zanate tregtare deri në 150 bruto, e cila është rreth 24 metra e gjatë.
Cilat dokumente janë të nevojshme për të regjistruar një anije në BVI:
 • Fatura origjinale e shitjes
 • Certifikata origjinale e ndërtuesve OSE certifikata CE
 • Çertifikata e Anketës dhe Matjes së Tonazhit (MUND T BE BONEHET NDONJ S VET SVLUGU NY KUJDER, P LONR aq kohë sa aprovohet nga njëri nga 7 institucionet e anketimit.
 • Fshirja e regjistrimit të mëparshëm (nëse aplikohet)
 • Aplikimi për t'u regjistruar (ne kujdesemi për këtë - duhet të nënshkruani)
 • Deklarata e Pranueshmërisë (ne kujdesemi për këtë - duhet të nënshkruani)
 • Certifikata e Inkorporimit (nëse regjistrohet si kompani)
 • Fshirja e regjistrimit të mëparshëm (nëse aplikohet)
 • Transkript i Mbyllur dhe një ekstrakt i regjistrit (vetëm nëse anija po del nga një Regjistër i Red Ensign)
 • Të gjitha dokumentet duhet të noterizohen dhe gjithashtu nëse dokumentet nuk janë në anglisht, ato duhet të përkthehen dhe noterizohen.
Sa kushton të rinovoj Regjistrimin tim të anijes BVI?
Ekziston një tarifë rinovimi vjetore prej 250 $ USD në departamentin detar BVI.