Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar
Regjistroni varkën tuaj nën Flamurin e Mbretërisë së Bashkuar


Pronar privat
Regjistrimi i Pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar
549 £
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi mund të bëhet në 3 ditë
 • Në dispozicion për shumë kombësi
 • Të listuara në të bardhë - Memorandumi i Parisit dhe Memorandumi i Tokios
 • Pjesë e Red Ensign Group
 • Tarifa të ulëta të regjistrit pa taksë të tonazhit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet
 • Kurrë nuk duhet të vizitoni Mbretërinë e Bashkuar
 • Ofrohet mbështetje konsullore britanike
 • Për përdorim privat, bareboat ose përdorim komercial
 • Fleksibiliteti për punësimin e ekuipazhit
Pronari i korporatës
Regjistrimi i Pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar
699 £
 • Konfigurimi i UK LTD për pronësinë
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi mund të bëhet në 3 ditë
 • Në dispozicion për T ALL GJITHA kombësitë
 • Të listuara në të bardhë - Memorandumi i Parisit dhe Memorandumi i Tokios
 • Pjesë e Red Ensign Group
 • Tarifa të ulëta të regjistrit pa taksë të tonazhit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet
 • Kurrë nuk duhet të vizitoni Mbretërinë e Bashkuar
 • Ofrohet mbështetje konsullore britanike
 • Për përdorim privat, bareboat ose përdorim komercial
 • Fleksibiliteti për punësimin e ekuipazhit
Renditje LICENSE RADIO
Licencë në Mbretërinë e Bashkuar
135 £
 • Për VHF, AIS, Radar & IPIRB
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi në vetëm 24 orë
 • Licenca në Mbretërinë e Bashkuar është e vlefshme për gjithë jetën
 • DHL korrier brenda ditës
 • Nuk ka nevojë për certifikim radio
 • Duhet vetëm një kopje e pasaportës
 

Regjistrimi i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar (Pjesa 1) - Red Red Ensign nga vetëm 549 £!

Specialiteti ynë është të regjistrojmë varkën tuaj, jetski, kanoe ose skuter uji në Mbretërinë e Bashkuar. Regjistrimi i flamurit PJESA 1 në Mbretërinë e Bashkuar është i vlefshëm në të gjithë botën. Ne mund ta bëjmë atë shpejt dhe me dokumente minimale. Ne do të regjistrojmë varkën tuaj për 549 £ nëse regjistroheni si pronar privat ose 699 £ nëse duhet të krijojmë një UK ltd për ju. Regjistrimi i Anijeve në Pjesën 1 në Mbretërinë e Bashkuar do t'ju lejojë të lundroni nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar "flamuri i kuq" kudo në botë. Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar (pjesa 1) është në dispozicion për të dy anijet private, bareboat dhe anijet tregtare deri në 24 metra të gjata. Nëse anija juaj është më e gjatë se 24 metra, ju përsëri mund ta regjistroni anijen tuaj për çdo përdorim me regjistrimin e pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar, megjithatë gjeometri duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69 / të kodimit. Regjistri kryesor për anijet britanike që lundrojnë ndërkombëtarisht është regjistrimi i Pjesës 1. Pasja e një regjistrimi të flamurit britanik Pjesa 1 siguron dëshmi të kombësisë, dëshmi të pronësisë, jep një emër unik dhe numër regjistrimi dhe ofron aftësinë për të regjistruar hipotekat detare.

Regjistri britanik 'shenjë e kuqe' administrohet nga Agjencia Detare dhe Bregdetare e Qeverisë së MB (MCA). Menaxhimi dhe administrimi i tyre është efikas dhe lejon aftësinë për të kërkuar ndihmë nga çdo Konsullatë Britanike ose Ambasadë në botë pasi i jep anijen tuaj kombësinë Britanike. As transferimet midis flamujve të flamurit britanik nuk janë të komplikuara.

Regjistrimi i pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar është i hapur për këdo. Ju mund të regjistroheni si një pronar privat nëse jeni në listën e vendeve të aprovuara (shih më poshtë imazhin) ose përndryshe ne mund të regjistrojmë çdo kombësi duke krijuar një kompani të fjetur në Mbretërinë e Bashkuar për të zotëruar anijen tuaj. Shumica e klientëve tanë nuk janë shtetas të Mbretërisë së Bashkuar, pasi ata kërkojnë një juridiksion që nuk ka rregullore të rrepta të vendeve të tyre si Spanja, Italia, Greqia, Franca etj ...

Kush mund të regjistrohet nën regjistrimin e anijeve në Mbretërinë e Bashkuar?

Të gjithë kombësitë mund të regjistrohen nën flamurin britanik, por vetëm banorët e listës së mëposhtme të vendeve mund të regjistrohen si pronarë privatë. Për të mos u shqetësuar, për të gjitha kombësitë e tjera, ne krijuam një UK UK për pronësinë e anijes tuaj dhe ende do të kushtojë vetëm 699. Nëse regjistroheni si pronar privat, nuk kemi nevojë të konfigurojmë një LTD britanik për ju dhe kostoja është vetëm 549 £, -.

Lista e vendeve të miratuara të qëndrimit është: banorët e Mbretërisë së Bashkuar, shtetasit e BE-së, kompanitë e Mbretërisë së Bashkuar dhe kompanitë e EEA-së, të gjithë qytetarët e Komonuelthit dhe vendet dhe qytetarët dhe kompanitë e vendeve të mëposhtme: Argjentina, Aruba, Bahreini, Brazili, Ishujt Kanarie, Kina (përfshirë Hong Kong), Ishujt Faroe, Haiti, Izraeli, Japonia, Liberia, Madeira, Ishujt Marshall, Monako, Panama, Koreja e Jugut, Zvicra, Surinami, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Brexit: Kërkesat e mësipërme të përshtatshmërisë janë ende në fuqi që nga Brexit në 1 Janar 2021!

Sa kohë është e vlefshme regjistrimi i flamurit në MB?

Regjistrimi i flamurit në Mbretërinë e Bashkuar është i vlefshëm për 5 vjet. Procesi i rinovimit është më pak shkresa dhe ne do t'ju kontaktojmë 6 muaj para datës së duhur për t'ju ndihmuar.

Cila është kostoja e saktë e regjistrimit të flamurit në MB?

Kjo varet nëse regjistroheni si person privat (nga lista e miratuar e kombësisë) ose nëse regjistroheni në një rezidencë tjetër, kështu që ne duhet të krijojmë një UK LTD për ju, për t'u kualifikuar.

Nëse na duhet të krijojmë një UK UK për pronësinë e anijes tuaj, kostoja totale është 699. Nëse regjistroheni si pronar privat, kostoja është vetëm 549 £, -. Procedura standarde e regjistrimit zgjat rreth 2 javë nga data kur neve na janë furnizuar të gjitha dokumentet. Nëse keni nevojë që regjistrimi juaj të bëhet më shpejt, ekziston një shërbim i shpejtë që do të zgjasë vetëm 3 ditë. Ky shërbim ofrohet nga regjistri i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të kushtojë 199 £ shtesë, -.

Ne i përfshijmë të gjitha në çmimin tonë; Tarifat qeveritare, përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve, kështu që nuk ka kosto të fshehur !.

Sa kohë duhet për t'u regjistruar nën regjistrimin në Mbretërinë e Bashkuar?

Regjistrimi normal zgjat rreth 14 ditë nga data kur ne dorëzojmë të gjitha dokumentet. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për ta bërë më shpejt, shërbimi i shpejtë do të zgjasë vetëm 3 ditë. Shërbimi ofrohet nga regjistri detar i MB dhe do të kushtojë 199 £ shtesë, -.

A mund ta përdor anijen time për përdorim privat, çarter me bareboat ose përdorim tregtar?

Ju mund ta përdorni anijen tuaj për përdorim privat, çarter me bareboat ose përdorim komercial nën regjistrimin e pjesës 1 të Mbretërisë së Bashkuar. Procedura dhe dokumentacioni është i njëjtë për të 3 kategoritë.

SH NOTNIM mbi përdorimin e charter bareboat: Regjistri i Mbretërisë së Bashkuar lejon anijet të zhvishen me çart në një regjistër tjetër (nëse është në listën e vendeve të aprovuara më lart) duke mbetur në gjendje të kthehen në Regjistrin e MB në fund të partisë charter.

Cilat janë kërkesat detare nën regjistrimin e flamurit britanik?

Nga pronari i anijes kërkohet që të rregullojë që në anije të shënohet numri zyrtar që jepet dhe dokumenti i regjistrimit dhe tonazhi i regjistruar. Emri dhe gjithashtu porti i zgjedhur duhet gjithashtu të jenë të shënuar qartë në anijen e anijes. Për më tepër, pronarit i kërkohet të vërtetojë që anija është shënuar siç duhet duke kthyer letrën e certifikuar të gdhendjes dhe shënimit brenda 3 muajve.

Si krijoni një kompani në Mbretërinë e Bashkuar për klientët që nuk janë në listën e vendeve të miratuara?

Ne krijojmë një LTD britanike. kompania dhe ju do të transferoni pronësinë e anijes tuaj në këtë LTD të fjetur që ju zotëroni. LTD përdoret vetëm për pronësinë e anijes, kështu që nuk do të paguhet asnjë taksë ose regjistrim qeveritar. Ne do të bëjmë një faturë të shitjes për ju që transferoni anijen në UK LTD tuaj të ri. dhe kjo do të bëhet në 1 ditë pune.
INFO BREXIT: Nuk ka ndryshime në procedurë as me ligjet e reja të Brexit!

Çfarë dokumentesh nevojiten për një pjesë të regjistrimit në MB?

 • Një letër autorizimi (ne do ta përgatisim këtë)
 • Kopjen e pasaportës tuaj
 • Anija juaj duhet të ketë një emër unik, duhet të jepni 4 emra unikë, autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar do të kontrollojnë dhe përcaktojnë se cili emër është i disponueshëm pasi të kenë marrë kërkesën tuaj të regjistrimit.
 • Një certifikatë e një studimi të tonazhit dhe matjes (jo më e vjetër se 1 vit) është e detyrueshme, por mund të bëhet në vendin tuaj. Thjesht duhet të siguroheni që të bëhet nga një prej anketuesve të autorizuar, të cilët janë: (Byroja Amerikane e Transportit (ABS), Bureau Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL), Lloyd's Regjistrohu (LR), Nippon Kaiji Kyokai (NKK), Registro Italiano Navale (RINA) *
 • Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë)
 • Një kopje e një shenje thirrjeje radio (nëse e keni)

* vetëm për përdorim komercial, gjeometri duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69 / të kodimit pasi dokumentet të jenë miratuar nga autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar.

Si duket regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar?

Licenca e Radio RF - për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

Boatshtë e detyrueshme që të keni një licencë të vlefshme ewlehie / radio në varkën tuaj, kështu që ne ju rekomandojmë pronarëve tanë të anijeve që të aplikojnë për licencë për radio / radio kur aplikojnë për regjistrimin e flamurit në Mbretërinë e Bashkuar. Licenca e SIP lejon pajisjet e mëposhtme: Radio VHF, radar, epirb, transponder & radar dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar si duhet.

Ne mund të rregullojmë një licencë radiofonike logo UK për klientët tanë. Kostoja kushton 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim të flamurit ose 175 £, - nëse e porosisni atë vetëm.

Dokumentet e kërkuara: ne kërkojmë vetëm një kopje të pasaportës. (nuk ju duhet asnjë kurs radio)

Regjistrohuni tani në 3 hapa të thjeshtë

 • Hapi 1 Plotësoni formularin tonë në internet dhe na dërgoni dokumentet më lart me një kopje të pasaportës suaj.

 • Hapi 2 Ne do të kontrollojmë dokumentet tuaja dhe pastaj do t'ju dërgojmë një faturë e cila mund të paguhet nga çdo kreditor kryesor, Paypal ose transferim bankar.

 • Hapi 3 Ne do të fillojmë të regjistrojmë regjistrimin tuaj të varkave në Mbretërinë e Bashkuar dhe ju do ta merrni atë përmes korrierit gjatë natës.

separator