Regjistrimi i Varkave në Kajman Island
$1499
(plus TVSH 18%)
 • E vlefshme per 1 vit
 • Regjistrimi standard i përkohshëm në 1 ditë
 • Regjistrimi Express Provizor në 1 ditë
 • Përdorimi privat, komercial, bareboat
 • Rinovimet Duhet të paguhen taksat vjetore të rinovimit dhe tonazhit.
 • Kërkohet inspektim. Mund të bëhet në nivel lokal
 • Kombësia Të gjithë
 • Pagesa e TVSH-së nuk kërkohet
 • E vlefshme në mbarë botën

Regjistrimi i Varkave në Kajman Island

Regjistroni jahtin tuaj në Ishujt Kajman nga 1499 dollarë

Regjistroni jahtin tuaj në Ishujt Kajman nga 1499 dollarë

Ishujt Kajman gëzojnë një trashëgimi të pasur detare. Regjistri i Transportit i Ishujve Kajman (CISR) është pjesë e Grupit Red Ensign të regjistrave britanikë të Kategorisë Një që përbëhet nga: Bermuda, Ishujt Kajman, Gjibraltari, Ishulli i Manit dhe MB. Si një regjistër britanik i kategorisë së parë (i dhënë në 1991), Ishujt Kajman janë në gjendje të regjistrojnë anije të të gjitha madhësive dhe klasave, nga jahtet e vogla deri te super cisternat.

Regjistri i Transportit të Ishujve Kajman, një ndarje e Autoritetit Detar të Ishujve Kajman, është tani vendndodhja e preferuar për regjistrimin e jahteve argëtuese me më shumë se gjysmën e super jahteve në botë në regjistrin e tij, si dhe një flotë anijesh tregtare të mirëmbajtura. Disa nga arsyet për rëndësinë e CISR-së mund të përmblidhen si më poshtë:

CILAT JANË PËRPARËSITË KRYESORE TË REGJISTRIMIT TË NJË ANIJEVE CAYMAN:

 • Ju mund të regjistroheni si pronar individual ose si organ korporativ.
 • Një listë gjithëpërfshirëse me mbi 70 vende që kualifikohen për të zotëruar anije me flamur Cayman.
 • Reputacioni dhe njohja në mbarë industrinë si flamuri premium i jahteve.
 • Një shumëllojshmëri e llojeve të regjistrimit: të plota, të përkohshme, afatgjata, në ndërtim dhe me qira (bareboat), së bashku me regjistrimin e çdo hipoteke të lidhur.
 • Regjistrimi i anijes dhe hipotekës brenda 24 orëve, me kusht që të merret i gjithë dokumentacioni.
 • Një ekip i larmishëm, i kualifikuar dhe me përvojë globale i anketuesve profesionistë, audituesve dhe personelit të regjistrimit që ndajnë një filozofi të përbashkët korporative që vlerëson marrëdhëniet afatgjata.
 • Regjistrimi mund të bëhet brenda 24 orëve nëse dorëzohen të gjitha dokumentet.
 • Një mjedis solid politik, ligjor, fiskal dhe social me një demokraci të qëndrueshme parlamentare që nga viti 1831.
 • Një juridiksion financiar ndërkombëtar efikas, neutral ndaj taksave, që ofron një gamë të gjerë shërbimesh financiare dhe biznesi të nivelit të parë.
 • Legjislacioni modern dhe gjithëpërfshirës detar i bazuar në të drejtën e zakonshme angleze lejon fleksibilitet për pronarët pa rrezikuar sigurinë dhe ofron dispozita të shkëlqyera për mbrojtjen e hipotekave për të siguruar të drejtat e hipotekuesve dhe financuesve.
 • Global Reach – Zyrat e vendosura në 15 vende dhe 19 vende duke përfshirë Ishujt Kajman, Brazilin, Kinën, Francën, Gjermaninë, Greqinë, Italinë, Japoninë, Holandën, Panamanë, Filipinet, Singaporin, Afrikën e Jugut, Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara.

REGJISTROHU SI PRONAR INDIVIDUAL OSE SI KOMPANIA

Ju mund të regjistroni jahtin si një pronar individual ose si një anije në pronësi të një kompanie në Ishujt Kajman. Nëse jeni qytetar i listës më poshtë, nuk keni nevojë të krijoni një kompani Cayman për pronësinë e anijes tuaj. Sidoqoftë, shumica e klientëve preferojnë të vendosen përmes një strukture në pronësi të kompanisë pasi është një mënyrë për të shmangur çështjet e përgjegjësisë.

Qytetarët dhe kompanitë nga vendet e listuara në tabelën e mëposhtme mund të regjistrohen në Ishujt Kajman drejtpërdrejt në emrin e tyre:

Anguilla Bermuda Kinë Greqia Ishulli i Manit Malta Singapor
Argjentina Belgjika Danimarka Guadelupe Italia Martinika Sllovakia
Aruba Brazili Estonia Guernsey Japonia Ishujt Marshall Sllovenia
Australia Ishujt e Virgjër Britanikë Ishujt Faroe Hong Kongu Xhersi Monako Spanja
Austria Bullgaria Finlanda Hungaria Letonia Holanda Suedia
Azores Kanadaja Franca Islanda Lihtenshtajni Zelanda e Re Zvicra
Bahamas Ishujt Kanarie Guiana Franceze Indi Lituania Norvegjia Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Bahrein Qipron Gjermania Irlanda Luksemburgu Portugalia Mbretëria e Bashkuar
Barbados Republika Çeke Gjibraltarit Izraeli Madeira Rumania Emiratet e Bashkuara Arabe

ÇMIMET PËR REGJISTRIMIN E ANIJEVE CAYMAN
Çmimet për regjistrim varen nga tonazhi i anijes suaj dhe nëse jeni duke regjistruar pronësinë e anijes si një anije në pronësi PRIVATE ose KORPORATE.

TABELA A:
Nëse keni një pasaportë të një prej vendeve të përmendura në tabelën e mësipërme ose nëse jahti juaj është në pronësi të një kompanie të themeluar në ndonjë nga vendet e përmendura, ju mund të regjistroheni si pronësi jo rezidente, çmimi shfaqet më poshtë. Çmimet janë në USD dhe përfshijnë të gjithë koston nga qeveria si dhe tarifën tonë të shërbimit.

Jahte kënaqësie / Pronësi jo rezidente

Ne ndertim e siper

Nën 400 GT

Mbi 400 GT

Mbi 1000 GT

Regjistrimi

2050 dollarë

2795 dollarë

3150 dollarë

$3300 min.

Tarifat vjetore (pas vitit të parë)

999 dollarë

1499 dollarë

1799 dollarë

$1,899 min.

TABELA B:
Nëse jahti juaj është në pronësi të një kompanie të krijuar në një juridiksion tjetër, kompania do të duhet të regjistrohet në Cayman si dhe jahti. Kostot për jahtin do të jenë siç thuhet në tabelën B më poshtë, plus koston për një kompani të huaj në tabelën C.

Pleasure Yachts / Pronësia e Korporatës Cayman

Ne ndertim e siper

Nën 400 GT

Mbi 400 GT

Mbi 1000 GT

Regjistrimi

2050 dollarë

2795 dollarë

3150 dollarë

$3300 min

Tarifat vjetore (pas vitit të parë)

-

530 dollarë

745 dollarë

$745 min

TABELA C:
Nëse keni nevojë të krijoni një kompani Cayman, çmimi është i detajuar në tabelën C më poshtë plus regjistrimin dhe kostot vjetore në tabelën B.

Ent Korporativ

Kajman Përjashtuar

Kajman LLC

Banor i Kajmanit

Kompani e huaj e regjistruar në Kajman

Konfigurimi

2300 dollarë

2350 dollarë

1800 dollarë

3100 dollarë

Rinovimi (pas vitit të parë)

2300 dollarë

2500 dollarë

1900 dollarë

3150 dollarë


Për regjistrim të plotë duhet të dorëzohet dokumentacioni i mëposhtëm
 • Ju duhet të plotësoni formularin tonë online. Do të duhen vetëm disa minuta për të plotësuar dhe dërguar tek ne. Ne do të kontrollojmë të gjitha informacionet që keni dorëzuar dhe do të llogarisim tarifat tuaja të sakta pasi këto varen nga disa faktorë. Ne do t'ju njoftojmë për tarifat e sakta që duhen paguar dhe do t'ju dërgojmë një formular tjetër, për të caktuar një firmë Cayman që të jetë PERSONI juaj i AUTORIZUAR lokal.
 • 2. Na duhet një kopje e Faturës së Shitjes së anijes, e noterizuar ose me vulën e kompanisë; Nëse anija është e re, na duhet një Certifikatë Ndërtuesi, e noterizuar ose me vulë ose vulë oborri.
 • 3. Çertifikatë e gjendjes së mirë për shoqërinë pronare (aktual brenda tre muajve). Nëse kompania është e inkorporuar në Ishujt Kajman brenda të njëjtit vit të regjistrimit, mjafton një kopje e Certifikatës së Inkorporimit. Nëse pronari është një individ (ose pronarë të përbashkët), do të na duhet një kopje e noterizuar e pasaportës së tij/saj;
 • 4. Ne kemi nevojë për një transkript të mbyllur ose një certifikatë fshirjeje nëse anija ishte e regjistruar diku tjetër;
 • 5. Certifikata e Studimit dhe Certifikata Ndërkombëtare e Tonazhit. Certifikatat dhe dokumentet që kërkohen për t'u bartur në anije do të varen nga madhësia e anijes, lloji i anijes, përdorimi i saj, numri i personave, etj. Ne do t'ju njoftojmë pasi të merrni formularin tuaj fillestar në internet, çfarë kërkojmë për anijen tuaj specifike . Në shumicën e rasteve, një Certifikatë e mëparshme e Vrojtimit është e mirë, për sa kohë që është lëshuar nga Shoqëritë e klasifikimit të autorizuara nga autoriteti Detar Cayman.
 • 6. Ne do të dorëzojmë të gjitha dokumentet me Regjistrin Detar të Cayman dhe do t'i ndjekim ato.
Në rrethana normale, transaksionet kryhen brenda 24 orëve pas marrjes së të gjithë formularëve, dokumentacionit mbështetës dhe tarifave të aplikueshme.