Regjistrimi i Varkave dhe Jahteve në të gjithë botën

Regjistri i Jahteve të Ishujve Marshall ka fituar njohje në rritje në të gjithë komunitetin e jahteve, si rezultat i procesit të tij më të efektshëm të regjistrimit, i cili përfshin aftësinë e një pronari të jahteve për të regjistruar një jaht privat nën një program një vjeçar ose tre-vjeçar.
Regjistri i Ishujve Marshall është renditur si regjistri i tretë më i madh i hapur në botë dhe jahte private / tregtare përbëjnë 24% të flotës së Ishujve Marshall përsa i përket numërimit të anijeve.

Me një zyrë në qytetet kryesore detare në të gjithë botën, Ishujt Marshall është në gjendje të ofrojnë shërbim të njëjtë për komunitetin e jahteve, pavarësisht nga vendndodhja dhe zona kohore.

Avantazhet e Regjistrimit në Ishujt MARSHALL

  • E bardha e listuar me reputacion të mirë
  • Nuk ka taksë mbi fitimet nga operacioni
  • Në dispozicion për të gjitha jahte mbi 12 M
  • Mbështetje detare rreth orës
  • Zyra detare në të gjithë botën
  • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit

Kërkesat e regjistrimit të enëve

  • Llojet e anijeve që mund të regjistrohen nën flamurin RMI përfshijnë: cisterna, anije mallrash, kontejnerë, anije pasagjerësh, MODU, tugë, jahte, anije peshkimi dhe anije të tjera që shkojnë në oqean
  • Anijet duhet të jenë nën 20 vjeç në momentin e regjistrimit. Një heqje dorë nga kërkesa për moshën mund të lejohet në varësi të një vlerësimi të kënaqshëm të gjendjes, detit dhe përdorimit të anijes
  • Pronësia duhet të jetë në emër të një Kombëtare RMI, Korporate, Partneritet të Përgjithshëm, Partneritet të Kufizuar (LP), kompani me përgjegjësi të kufizuar (LLC) ose një Enti Detar të Huaj (FME) të kualifikuar në RMI

KLASIFIKIMI I anijes

Të gjitha anijet tregtare kërkohen të klasifikohen nga një Shoqëri e Klasifikimit që njihet nga Administratori Detar. Aktualisht njihen këto: ABS, BV, CCS, NK, CRS, DNV GL, IRS, KR, LR, PRS, RINA AND RS.


Holland (Hollanda) është një nga juridiksionet më të zgjedhura për regjistrimin e anijeve. Ka disa arsye të rëndësishme për të regjistruar varkën tuaj ose varkën me motor në Hollandë; rregullat dhe rregulloret janë më pak të rrepta se vendet e tjera të BE-së dhe kostot janë shumë më të ulëta. Shumica e klientëve tanë janë spanjollë, francezë, italianë etj. Ata kanë dispozita shumë të rrepta nën regjistrimin e anijeve të vendit të tyre dhe kanë zbuluar se është shumë më e lehtë dhe me një kosto më të ulët të regjistroheni nën Regjistrimin e Barkave Hollandeze që ka kërkesa minimale, pak kufizime , nuk ka taksa dhe mund të bëhet brenda 3 ditësh.

Marshall Islands Flag Registration Form

separator

Informacione për pronarët e jahteve
Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
Data e fillimit
Detaje LTD

Ju lutemi shkruani emrin e kompanisë që dëshironi të keni. Duke filluar nga më të kërkuarit.

Ju mund të keni aksionarë shtesë.
Varka / jahti
cm
cm
cm incl. direk
cm
kg
Engines motor 1
HP
motor 2
HP
Comments