Regjistrimi i jahtit polak 469 € (përfshirë TVSH-në) - Express 24 orë në dispozicion!


Regjistrimi i jahteve polakë
Për të gjitha Kombësitë
nga
469 EUR (Gjithpërfshirëse)
 • Regjistrim ekspres në 24 orë!
 • Regjistrimi standard në 2-5 ditë
 • Të gjitha përkthimet e betuara të përfshira
 • Përdorim privat, barbar dhe komercial
 • E vlefshme për jetën!
 • Sigurimi i lirë i mundshëm
 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 m)
 • Nuk ka kufizime detare
 • Nuk ka tarifa vjetore të rinovimit
 • Pa tarifa të fshehura çmimet gjithëpërfshirëse
 • Të gjitha tarifat e DHL Express janë të përfshira
 • Na kontaktoni ne tel, email ose WhatsApp
 • Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në javë
 • Shërbimi ndaj klientit në 10 gjuhë
Fjalëkalimi polake
Për të gjitha Kombësitë
nga
149 euro / 199 EUR
 • 149 EUR është në kombinim me regjistrimin e anijes
 • Certifikatë e vlefshme për 10 vjet
 • Shenja e thirrjes radio ndërkombëtare
 • Për VHF, AIS, Radar dhe EPIRB
 • MMSi zyrtar polak
 • E vlefshme në mbarë botën
 • Vetëm me regjistrim polak
 • Verifikimi falas i dokumentit
 • Certifikatë e lëshuar në mënyrë dixhitale
 • Pa tarifa të fshehura çmimet gjithëpërfshirëse
 • Na kontaktoni ne tel, email ose WhatsApp
 • Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në javë
 • Shërbimi ndaj klientit në 10 gjuhë
1 gusht 2022 - Lajm i rëndësishëm!
Të gjitha përkthimet e betuara të përfshira në çmimin tonë
Regjistrimi i përkohshëm polak në 24 orë

Të gjitha përkthimet e betuara janë të përfshira
Mos u mashtroni nga disa nga konkurrentët tanë që ofrojnë regjistrimin e jahtit polak për 35 euro më pak se ne! Ata nuk do t'ju thonë se do t'ju paguajnë veçmas për përkthimet e nevojshme të betimit dhe do t'ju paguajnë 300 euro shtesë për këtë shërbim!

Regjistrim provizor i varkave në 24 orë!
Ne mund t'ju ofrojmë standardin e regjistrimit të jahtit tuaj polak në 2 deri në 5 ditë, por nëse jeni me nxitim, mund ta rregullojmë atë për një tarifë të vogël shtesë në 24 orë gjatë ditëve të javës. Mjafton të jepni dokumentet tuaja deri në orën 17:00 dhe ne do të kemi gati regjistrimin ditën tjetër!

Keni nevojë për sigurim në Poloni?
Duke qenë se Polonia është një juridiksion i respektuar për regjistrimin e varkave, ne mund t'ju ndihmojmë të merrni një sigurim shumë të favorshëm të varkës, nëse lundroni nën flamurin polak. Ne punojmë me disa sigurues kryesorë të anijeve dhe mund t'ju ofrojmë një kuotë pa detyrim për ta krahasuar me tarifën tuaj aktuale.

Regjistroni varkën tuaj në Poloni (BE) nga 469 € (varet nga gjatësia)

Regjistrimi i varkës tuaj në Poloni është një vlerë e madhe! Procesi i regjistrimit nuk kërkon shumë dokumente, nuk nevojitet asnjë sondazh dhe pjesa më e mirë është e vlefshme për jetë! Ky regjistrim është një regjistrim aktual i flamurit dhe pasi Polonia është një anëtare e plotë e Bashkimit Evropian, është e vlefshme në të gjithë botën.

Ka kërkesa minimale për të regjistruar anijen tuaj në Poloni
Është shumë e lehtë për ne që të regjistrojmë varkën tuaj në Poloni pasi dokumentacioni i kërkuar është shumë minimal dhe i lehtë për t'u siguruar (shih listën tonë më poshtë). Një avantazh i madh i regjistrimit të jahteve polake është fakti se nuk nevojitet asnjë studim me varkë! Kryerja e një studimi të jahteve është e detyrueshme për shumë regjistrime të tjera të flamujve dhe mund të jetë e shtrenjtë.

Ju mund të regjistroheni në Poloni me emrin tuaj ose si kompani
Çdokush mund të zotërojë një jaht nën flamurin polak. Nuk kërkohet që pronari i jahtit të banojë në Poloni apo edhe në BE. Vendi i banimit të pronarit nuk është aspak i rëndësishëm.

Regjistrimi i përkohshëm i jahteve në Poloni është gati në 2-5 ditë ose ekspres në 24 orë!
Ne mund ta regjistrojmë anijen tuaj me një regjistrim të përkohshëm (plotësisht të vlefshëm për përdorim) brenda 2 deri në 5 ditë, nga momenti që marrim dokumentet e anijes ose nëse jeni me nxitim, mund t'ju ofrojmë një shërbim ekspres me 24 orë gjatë ditëve të javës. nëse na i përcillni dokumentet tuaja para orës 17:00. Ky regjistrim i përkohshëm nuk ka kufizime dhe është plotësisht i vlefshëm tashmë për t'u përdorur kur kërkohet nga autoritetet detare.

A mund të marr sigurimin e varkës në Poloni?
Duke qenë se Polonia është një juridiksion i respektuar për regjistrimin e varkave, ne mund t'ju ndihmojmë të merrni një sigurim shumë të favorshëm të varkës, nëse lundroni nën flamurin polak. Ne punojmë me disa sigurues kryesorë të anijeve dhe mund t'ju ofrojmë një kuotë pa detyrim për ta krahasuar me tarifën tuaj aktuale.

A është e mundur përdorimi privat, barka dhe regjistrimi komercial në Poloni?
Ne mund ta regjistrojmë anijen tuaj në Poloni si një anije përdorimi privat, bareboat charter ose një anije përdorimi komercial. Kostoja është e njëjtë për të 3 kategoritë. Ju gjithashtu keni mundësinë të regjistroheni si person ose si kompani.

Si duket regjistrimi i jahteve polake?
Ai vjen në një format karte krediti në anglisht dhe polonisht dhe është i vlefshëm në mbarë botën.

Certifikata e regjistrimit polak

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA!

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Poloni. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Për të regjistruar varkën tuaj në Poloni, duhet të përktheni dokumentet tuaja nga një përkthyes i betuar në polonisht. Ne kemi përkthyesit tanë dhe i përfshijmë të gjitha përkthimet falas!. Do të vini re se konkursi ynë tarifon 300 euro për këtë shërbim si shtesë. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • Shërbim 7 ditor për klientët në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim provizor i garantuar në 2-5 ditë ose shërbim ekspres 24 orë!
  Ne kemi staf aktual në Poloni dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se 2-5 ditë (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është tashmë plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

Cila është kostoja e saktë për t'u regjistruar në Poloni?
Çmimet tona përfshijnë gjithçka! Asnjë kosto e fshehur si përkthimet, tarifat e korrierit ose tarifat e këshillimit. Një çmim që përfshin të gjitha tarifat e qeverisë.

 • Deri në 7 metra: 469 €,-
 • Nga 7 deri në 12 metra: 569 €,-
 • Nga 12 në 24 metra: 669 €,-

Cilat janë avantazhet kryesore të regjistrimit nën flamurin polak:

 • E vlefshme në të gjithë botën - nuk ka kufizime për asnjë vend për të vizituar
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit – regjistrim zyrtar që ju jep dëshmi ligjore të regjistrimit
 • E mundur për të gjitha kombësitë – ne mund të regjistrojmë qytetarë nga çdo vend në botë
 • Dokumentet e shpejta – ne do ta kemi gati regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 2-5 ditësh dhe do të jetë plotësisht i vlefshëm tashmë.
 • Regjistrimi i përhershëm në 2-3 javë - vetëm disa javë më vonë ju do të merrni regjistrimin tuaj të përhershëm gjatë gjithë jetës me korrier (përfshirë në çmimin tonë).
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 m) - kjo ju kursen shumë para.
 • Nuk ka kufizime detare – nuk ka kufizime si ju me shumë regjistrime të tjera flamujsh.
 • Përfshin të gjitha përkthimet në polonisht - çmimi ynë është gjithëpërfshirës dhe ne përkthejmë të gjitha dokumentet për ju.
 • E vlefshme për jetën!

Regjistrim kënaqësie, bareboat ose komercial në Poloni

Dokumentet e kërkuara për Regjistrimin e Kënaqësisë së një anijeje:
Gjatë procesit të regjistrimit në internet për një regjistrim polemik të anijes, ne kërkojmë dokumentet e mëposhtme:

 1. Dokumenti i identitetit të pronarit në rast të një individi privat ose dëshmi e identitetit të të gjithë drejtorëve në rast të një kompanie
 2. Dëshmi e pronësisë / marrëveshjes së shitjes (faturë, marrëveshje shitje, faturë shitjeje ose deklaratë noteri)
 3. Kopjoni / Skanoni një nga dokumentet e mëposhtme:
  Certifikata CE e jahtit
  OSE certifikatë tonazhi
  OSE certifikatë ndërtuesish
  OSE raportin e sondazhit
  OSE manual jahti
 4. Në rast të një regjistri të mëparshëm, ne kemi nevojë për një kopje të dokumentit të fshirjes
Në rast se dokumentet tuaja kanë nevojë për përkthime, ne do të kujdesemi për këtë dhe kjo P INRFshihet në tarifën tonë.

 • Nëse varka është bërë në vitin 1998 ose më pas, nevojitet një fotografi e pllakës CE, foto e numrit të Hull dhe Certifikatës CE. (Nëse nuk mund të na furnizoni me këto dokumente të detyrueshme, për shumicën e anijeve ne do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë t'i merrni ato)
 • Nëse anija juaj është mbi 14 metra e gjatë, ne kemi nevojë për një kopje të anijeve tuaja certifikatën CE OSE Certifikatën e Ndërtuesve / OSE ndonjë dokument tjetër që tregon përmasat e anijes.
 • Foto e motorit me numrin e motorit ose certifikatën CE të motorit
Renditje LICENSE RADIO
Nga 149 €
Gjithpërfshirëse
 • Për VHF, AIS, radar dhe EPIRB
 • Përfshinë shenjën e thirrjes, AIS dhe numrin e shifrave
 • Pa tarifa vjetore të rinovimit!
 • Shërbim 24 orësh
 • DHL ndërlidhës brenda natës
 

Regjistrohuni tani në 3 hapa të thjeshtë

 • Hapi 1 Plotësoni formularin tonë online .

 • Hapi 2 Ne do të kontrollojmë dokumentet tuaja dhe më pas do t'ju dërgojmë një faturë e cila mund të paguhet nga çdo kartë krediti, Paypal ose transfer bankar.

 • Hapi 3 Ne më pas do të fillojmë të regjistrojmë Regjistrimin tuaj të Varkave Polake. Pas 2 ditësh ne do t'ju dërgojmë me email regjistrimin tuaj provizor dhe 3 deri në 4 javë të përhershme më vonë përmes korrierit brenda ditës.

separator