Licenca e Radio RF - për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

Siç e dini me siguri, është e detyrueshme me ligj që të keni një licencë të radios në bordin e anijes tuaj gjatë gjithë kohës.

Mandatoryshtë e detyrueshme me ligj që të keni një licencë shitje në anijen tuaj gjatë gjithë kohës, kështu që ne rekomandojmë që klientët tanë ta marrin këtë ndërsa aplikoni për dokumentin tuaj të pronësisë së varkës. Të kesh një licencë të numrit në bord shmang problemet kur kontrollohesh nga autoritetet lokale.

Çdo vend ka kërkesa të ndryshme për të marrë një licencë radio të caktuar, kështu që ju lutemi zgjidhni vendin tuaj të flamurit dhe kontrolloni detajet për atë vend specifik në faqen e vendit.