Regjistrimi i Varkave dhe Jahteve në 12 Vende

Ne mund të regjistrojmë dhe flamurojmë anijen tuaj në Maltë, Delaware, Ishujt Kajman, BVI, Holland, Belgjikë, Mbretëri e Bashkuar, Poloni, Ishujt Cook, Ishujt Marshall, Panama, Gjibraltar & Langkawi

Regjistrimi i anijes dhe jahteve në të gjitha juridiksionet dhe Regjistrimet e Radios / KLSH-së

Ne jemi lider i tregut në regjistrimet e anijeve në të gjithë botën. Klientët tanë dëshirojnë të regjistrojnë anije, jet ski ose mega jahte. Disa klientë kanë një zgjedhje të lehtë ndërsa të tjerët kanë një pyetje komplekse pasi punësojnë ekuipazh ose përdorin atje anije për aktivitete tregtare. Ne mund t'ju ndihmojmë të kuptoni se ku do të ishte juridiksioni më i mirë për të regjistruar jahtin tuaj pasi ka shumë zgjedhje.

Ku ta regjistroni varkën tuaj?
Kur blini një motor ose një anije me vela është shumë e rëndësishme të vendosni për vendin më të mirë të përshtatshëm për të regjistruar jahtin tuaj. Ka shumë vende të ndryshme që ofrojnë një regjistrim të favorshëm, por secili prej tyre ka pro dhe kundër. Shtë e rëndësishme që t'i kuptoni këto para se të vendosni se ku të regjistroheni. Kur vendosni për një vend që do të regjistrohet, anija është subjekt i ligjeve të vendit të regjistrimit. Prandaj është e rëndësishme që vendi i regjistrimit të anijes në të cilën jeni regjistruar, të ofron lehtësitë që ju nevojiten.

Gjëja e parë që duhet kuptuar është se nën cilin flamur lundron nuk ka asnjë lidhje me kombësinë tënde!
Shumica e regjistrimeve që ne ofrojmë janë në dispozicion për çdo kombësi. Në disa raste ne duhet të vendosim pronësinë e anijes tuaj në një kompani të re të fjetur (që ju zotëroni) në mënyrë që të pajtoheni me rregullat, por ky është vetëm një avantazh, pasi këto kompani gjithashtu ju ofrojnë mbrojtje nga përgjegjësia dhe kanë disa përparësi të tjera .

Përdorimi privat kundrejt përdorimit tregtar
Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të dini se disa vende kanë një regjistrim të lehtë për anije me përdorim privat por jo për anije tregtare. Tani mund të regjistrojmë varkën tuaj për përdorim tregtar në Poloni, Langkawi, Gjibraltar, Panama, Ishujt Kajman, Mbretëria e Bashkuar, Ishujt Britanikë të Virgenit (BVI) ose Maltë.

Ne regjistrojmë anije në shumë juridiksione
Le të regjistrojmë varkën tuaj në vendin që është më i përshtatshmi për anijen tuaj. Ne aktualisht ofrojmë regjistrime në Poloni, Hollandë, Ishujt Kajman, Ishujt Britanikë të Virgenit (BVI), Langkawi, Panama, Gjibraltar, Belgjikë, Delaware, Maltë dhe Mbretërinë e Bashkuar. Shikoni udhëzuesin tonë të hollësishëm për të marrë një ide se cili vend është më i miri për ju ose nëse keni nevojë për këshilla, na kontaktoni me telefon, WhatsApp, bisedë në kohë reale ose email.

Le të kujdesemi për licencën tuaj të detyrueshme të Radios dhe PIC nga 149 Euro / $ 169 USD
Ne mund ta regjistrojmë anijen tuaj, por gjithashtu kujdesemi për licencën tuaj Postal & radio. Në shumicën e juridiksioneve që regjistrojmë anije është mjaft e thjeshtë të marrësh një licencë të PIC & radio, por në disa shirita të kuq nuk ia vlen.

Në ato vende, ne mund t'ju ofrojmë dorëzimin e një dite të një licence radio Royalty në mënyrë që të përdorni një logo, ATIS dhe Telefonatë për anijen tuaj. Kjo licencë zyrtare e radios, që do të lëshohet nga Autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar, do t'ju licencojë të përdorni një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj DHE NUK KA RNDSI N WHN CIL FL FAMJEN JU RREGJISTROHENI. Licenca do të jetë e vlefshme për 10 vjet për sa kohë që nuk keni ndryshime në pajisjet tuaja!

Shikoni këtu për më shumë informacion mbi opsionet e licencës RFI / Radio 

Poloni

Express Service 2 Days

nga469 EUR

 • Regjistrimi i përkohshëm në 2 ditë
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Nuk kërkohet asnjë studim i jahteve
 • Pa kufizime detare
 • Përfshin të gjitha përkthimet
 • E vlefshme për jetën!
 • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Delaware (USA)

nga185 USD

 • Regjistrimi në 3 ditë
 • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • 24 orë - konfigurimi i LLC i mundur
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 milion)
 • Pa kufizime detare
 • Përfshin të gjitha përkthimet
 • E vlefshme për 1 ose 3 vjet
 • Vetëm regjistrimi i përdorimit personal
Shih detajet

Langkawi

Langkawi

nga728 USD

 • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Asnjë sondazh në shumicën e rasteve
 • Mund të regjistrohet në distancë
 • Kosto e ulët e konfigurimit
 • Koha e konfigurimit të shpejtë (5 ditë)
 • Regjistrohuni si privat ose entitet
 • UK LTD. ose Delaware LLC. entiteti i mundshëm
 • Reputacion i mirë / IMO e shënuar në të bardhë
 • Rinovime të lehta
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Mbretëria e Bashkuar

nga549 GBP

 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Regjistrimi nga 3 ditë
 • Regjistrohuni si person ose entitet
 • Përfshin LTD. kostoja e konfigurimit nëse është e nevojshme
 • Pa kufizime detare
 • Juridiksioni i flamurit me reputacion të mirë
 • E vlefshme për 5 vjet
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Ishujt e Virgjër Britanik

nga1250 dollarë

 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
 • Regjistrohuni si person ose entitet
 • Ndihma konsullore dhe marinës britanike
 • Pa kufizime detare
 • Juridiksioni i flamurit me reputacion të mirë
 • Bardha e shënuar në IMO
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Gjibraltar

nga50 1150 GBP

 • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi 24 orë i mundshëm
 • Studimi i tonazhit mund të bëhet kudo
 • Nuk është i nevojshëm formimi i ndërmarrjes
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
 • Nën mbrojtjen detare britanike
 • Juridiksioni i flamurit me reputacion të mirë
 • Jashtë zonës së TVSH-së së BE-së
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Ishujt Kajman

nga1499 dollarë

 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Juridiksioni në det të hapur pa taksa
 • Nuk ka kufizime të ekuipazhit për kombësinë
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
 • Juridiksioni me reputacion të flamurit
 • Ndihma konsullore dhe marinës britanike
 • Zyrat në të gjithë botën
 • Juridiksioni i flamurit me reputacion të mirë
 • Bardha e shënuar në IMO
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Panama

nga995 dollarë dollarë

 • E vlefshme në mbarë botën
 • Të gjitha kombësitë në dispozicion
 • Regjistrohuni si privat ose kompani
 • Nuk kërkohet asnjë studim
 • Licenca e radio elektronike përfshirë.
 • Regjistrimi për 2 vjet
 • Regjistrohuni në 24 orë
 • Nuk ka TVSH për blerjen e jahteve
 • JO kufizime detare
 • Nuk kërkohet asnjë studim (deri në 20 vjeç)
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Maltë

nga780 EUR

 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Regjistrimi nga 2 ditë
 • Pa taksë mbi të ardhurat ose ekuipazhin
 • Pa kufizime detare
 • Juridiksioni i flamurit me reputacion të mirë
 • E vlefshme për 1 vit - rinovim i lehtë
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Hollandë (rregulli kombëtar i ICP)

nga299 EUR

 • Në dispozicion vetëm për banorët Hollandezë
 • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
 • Vërtetim vetëm i pronësisë së anijes
 • Kosto e ulët e regjistrimit
 • Regjistrimi në vetëm 3 ditë
 • Nuk kërkohet asnjë studim i jahteve
 • Pa kufizime detare
 • Nuk nevojitet asnjë provë për pagesën e TVSH-së
 • E vlefshme për 2 vjet
 • E vlefshme për disa vende të BE-së
 • Vetëm përdorim personal
Shih detajet

 

Hollandë (Reg. Ndërkombëtare)

nga1699 EUR

 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • E vlefshme për jetën
 • Shërbim ekspres 1 deri në 3 javë
 • Nuk ka taksa vjetore të varkave
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi i kadastrës
 • Reputacion i lartë IMO
 • Kosto të ulëta vjetore
 • Mikrodotet në dispozicion
 • Të gjitha përkthimet të përfshira
 • Përdorim personal dhe bareboat
Shih detajet

 

Belgjikë

nga275 EUR

 • Në dispozicion vetëm për banorët e Belgjikës
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • Regjistrimi në vetëm 1 deri në 4 javë
 • Nuk ka nevojë për inspektim të jahteve
 • Pa kufizime detare
 • Nuk nevojitet asnjë provë për pagesën e TVSH-së
 • E vlefshme për 5 vjet
 • Regjistrohuni si kompani ose person Belgjikë
 • Rinovim i lehtë çdo 5 vjet
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Ishujt Marshall

 • Kosto e ulët e regjistrimit
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • E bardha e listuar me reputacion të mirë
 • Nuk ka taksë mbi fitimet nga operacioni
 • Në dispozicion për të gjitha jahte mbi 12 M
 • Mbështetje detare rreth orës
 • Zyra detare në të gjithë botën
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
Shih detajet

 

Ishujt Kuk

 • Kosto e ulët e regjistrimit
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Iu drejtua mbështetje konsullore britanike
 • Asnjë studim nëse nën 24 M
 • Regjistrim i shpejtë 3 ditor
 • Asnjë formim i kompanisë nuk nevojitet
 • Nën mbrojtjen detare britanike
 • Tarifat përfshijnë shifrën e telefonit dhe shenjën e thirrjes
Shih detajet

 

Tuvalu

 • Regjistrimi i përkohshëm në 24 orë
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • IMO e bardhë e shënuar me reputacion të mirë
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Pa taksë mbi fitimet ose dividentët
 • Në dispozicion për charter bareboat
 • Në dispozicion për anijet tregtare
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
Shih detajet

 

Shën Vincenti

 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • IMO e bardhë e shënuar me reputacion të mirë
 • Pa taksë mbi fitimet ose dividentët
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Në dispozicion për charter bareboat
 • Në dispozicion për anijet tregtare
 • Regjistrimi i hipotekës është i mundur
 • Mosha e anijeve të jetë më pak se 18 vjeç
Shih detajet

 

Qipro

 • Pa taksë mbi fitimet nga operacioni
 • Pa taksë mbi të ardhurat për pagat e ekuipazhit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Skema e favorshme e taksës së tonazhit
 • Asnjë detyrim pullë në hipotekën e anijes
 • Zyrat detare në të gjithë botën
 • Mbrojtja e hipotekës për huadhënësit
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit të BE-së
 • Përdorim personal, bareboat dhe komercial
Shih detajet

 

Sishel

 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • Zakonisht konfiguroni me IBC të Sishelit
 • Asnjë taksë mbi fitimet ose dividentët
 • Asnjë taksë e pagueshme për pagat
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Nuk është i disponueshëm për anijet tregtare
 • Regjistrimi i hipotekës është i mundur
 • Mosha e anijes të jetë më pak se 15 vjet
Shih detajet

Udhëzues për Regjistrimin e Anijeve - Ku të Regjistrohemi Ju Anije

Gjëja e parë që duhet kuptuar është se nën cilin flamur lundroni nuk ka asnjë lidhje me kombësinë tuaj! Shumica e regjistrimeve që ne ofrojmë janë në dispozicion për çdo kombësi. Në disa raste, ne duhet të vendosim pronësinë e anijes tuaj në një kompani të re të fjetur (që ju zotëroni) në mënyrë që të pajtoheni me rregullat, por ky është vetëm një avantazh, pasi kjo pronësi e kompanisë gjithashtu ju ofron mbrojtje të përgjegjësisë, Përparësitë.

Flamuri polak është ndoshta flamuri ynë me vlerën më të mirë pasi procesi i regjistrimit është i thjeshtë, i lirë dhe i shpejtë. Nuk ka asnjë studim për t'u bërë, nëse anija juaj është nën 24 metra. Pjesa më e mirë është; ju merrni regjistrimin për jetën, kështu që nuk ka më rinovime! Meqenëse Polonia është një anëtare e plotë e Bashkimit Evropian, ky dokument flamuri pranohet kudo në botë dhe vjen në 4 gjuhë. Ne mund të marrim regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 2 ditësh dhe është e vlefshme menjëherë. Ne kujdesemi për të gjithë procesin për ju dhe përkthejmë të gjitha letrat tuaja aktuale të anijeve në Polonisht, si pjesë e tarifës sonë. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 469 € dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat dhe çarter me bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit Polonisht

Regjistrimi në Delaware (SHBA) është shumë i shpejtë përpara, gjithashtu me dokumente minimale, i lirë, nuk nevojitet asnjë studim dhe mund të merret brenda 2 deri në 3 ditë. Isshtë e vlefshme në të gjithë botën dhe rekomandohet shumë. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 199 dollarë dhe është në dispozicion për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat)
Për detaje lexoni Delaware (USA Regjistrimi i Flamurit)

Regjistrimi në Langkawi (Malajzi) . Ky regjistrim po bëhet shpejt një nga regjistrimet më të kërkuara të flamurit. Arsyeja është e thjeshtë; është një flamur i kuq, i lirë, nuk ka nevojë për sondazhe dhe mund të merret brenda dy ditësh. Isshtë lëshuar si një flamur me një reputacion të mirë dhe po bëhet flamuri i zgjedhur për shumë pronarë të anijeve. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 728 $ dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, karterë komercialë dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit Langkawi

Regjistrimi i Mbretërisë së Bashkuar (Mbretëria e Bashkuar) ju jep të drejtën të fluturoni me flamurin e kuq, i cili mbahet me shumë kujdes brenda komunitetit detar. Dokumentet janë drejt dhe flamuri është i vlefshëm për 5 vjet dhe ofron një proces rinovimi shumë të lehtë. Regjistrimi është i ngjashëm në MB si për përdorim privat ashtu edhe për përdorim komercial dhe tarifat janë të njëjta. Mbretëria e Bashkuar kërkon një studim, por kjo studim mund të bëhet në vendin tuaj të lindjes. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 549 £ dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, karta tregtare dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin tonë të Flamurit në MB

Regjistrimi zyrtar Hollandez (Holland) i ZEEBRIEF është një regjistrim i vërtetë i flamurit që pranohet në të gjithë botën. Ky regjistrim kërkon që një topograf i autoritetit detar Hollandez të vizitojë anijen tuaj kudo që të jetë vendosur. (Ju paguani për këto kosto të udhëtimit veçmas) Sidoqoftë, ndërsa rregulloni këtë sondazh, ne mund t'ju marrim një regjistrim të përkohshëm që është plotësisht i vlefshëm për 1 deri në 3 javë. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është 1699 € dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat dhe çarter me bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin Hollandez (Holland) të ZEEBRIEF

Regjistrimi Hollandez (Holland) i ICP . Nga 1 janari 2021 ICP Hollandez do t'u lëshohet vetëm banorëve të Hollandës. Të gjitha licencat ekzistuese që aktualisht janë të vlefshme për 2 vjet nuk do të zbatohen nga ky ligj i ri derisa ato të priten për rinovim. ICP Hollandez është në të vërtetë një dokument i pronësisë, por në atë kapacitet, është i pranuar në shumicën e vendeve evropiane kur mbërrin në një port dhe dorëzon dokumentet e tua. Vendi në Evropë ku ICP Hollandez nuk pranohet janë Spanja, Italia dhe Portugalia. Dokumenti Hollandez i ICP mund të merret brenda 3 ditësh, kështu që është ideal nëse jeni Hollandez dhe sapo keni blerë një varkë në një vend tjetër dhe duhet ta sillni në shtëpi, atje ku jetoni brenda Evropës. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është 299 € (e disponueshme për përdorim privat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e ICP-së Hollandeze (Hollande)

Regjistrimi i Panamasë është më i madhi në botë. Dokumentet janë drejt dhe flamuri është i vlefshëm për 2 vjet me një proces rinovimi shumë të lehtë. Lajmi i mirë është se Panama kërkon një sondazh. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 995 dollarë dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, karta tregtare dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit të Panamasë

Regjistrimi i Gjibraltarit ju jep të drejtën të fluturoni me flamurin e kuq, i cili mbahet me shumë vëmendje brenda komunitetit detar. Dokumentet janë drejt dhe flamuri është i vlefshëm për 5 vjet dhe ofron një proces rinovimi shumë të lehtë. Regjistrimi është i ngjashëm në Gjibraltar si për përdorim privat ashtu edhe për përdorim tregtar dhe tarifat janë të njëjta. Regjistrimi i Gjibraltarit kërkon një studim të matjes dhe tonazhit (shumë themelor), por ky studim mund të bëhet në vendin tuaj. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 1150 £ dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, komerciale dhe çarkë me bareboat)
Për detajelexoni Regjistrimin e Flamurit të Gjibraltarit

Regjistrimi i Ishujve të Virgjër Britanikë (BVI) ju jep të drejtën të fluturoni me flamurin e kuq, i cili mbahet me shumë vëmendje brenda komunitetit detar. Dokumentet janë drejt dhe ofron një proces të lehtë rinovimi. BVI kërkon një sondazh dhe çertifikatë tonazhi, por kjo sondazh mund të bëhet në vendin tënd. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 1250 dollarë dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, karta tregtare dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit BVI

Regjistrimi i Ishujve Kajman ju jep të drejtën të fluturoni me flamurin e kuq, gjithashtu i cili mbahet me shumë vëmendje brenda komunitetit detar. Dokumentet kërkojnë një certifikatë sondazhi & tonazhi, por kjo sondazh mund të bëhet në vendin tuaj të lindjes. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 1499 $ dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, karta tregtare dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit në Ishujt Kajman

Regjistrimi në Belgjikë . Sipas 1 shtatorit 2019, regjistrimi në Belgjikë do t'u lëshohet vetëm banorëve të Belgjikës ose kompanive të zotëruara për të paktën 50% nga qytetarë të Belgjikës. Të gjitha licencat ekzistuese që aktualisht janë të vlefshme për 5 vjet nuk do të zbatohen nga ky ligj i ri derisa ato të priten për rinovim. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 699 € (e disponueshme për përdorim privat, karta komerciale dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit në Belgjikë

Flamuri i Maltës është gjithashtu i disponueshëm për çdo kombësi por përdoret më shumë nga pronarët e anijeve me jahte më të mëdha ose për operacione tregtare pasi tarifat janë pak më të larta se shumica e juridiksioneve të tjera. Tarifa jonë gjithëpërfshirëse është nga 780 € dhe është e disponueshme për të gjitha kombësitë (e disponueshme për përdorim privat, karta tregtare dhe bareboat)
Për detaje lexoni Regjistrimin e Flamurit të Maltës

Lexoni përshtypjet tona të verifikuara në Trustpilot