Plotësoni formularin më poshtë për t'u bërë një tregtar për regjistrimin e anijeve dhe jahteve

Regjistrimi i Varkave dhe Anijeve ofron regjistrime në anije në shumicën e juridiksioneve të flamurit. Ne jemi gjithmonë në kërkim të tregtarëve të rinj për të punuar me të cilët janë të përfshirë në industrinë detare. Ne paguajmë komisionet më të larta në industri, ndërsa normat tona janë më të ulëta se çdo kompani tjetër që ofron regjistrime të flamurit.

Nëse jeni përgjegjës për një kantier varke, kantier detari ose biznes tjetër shërbimi detar, ne mirëpresim mundësinë për t'ju zgjatur komisionet më të larta në industri.

Nëse kjo ju intereson, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit më poshtë ose telefononi ndonjë nga numrat e kontaktit.