Regjistrimi i jahteve Holland - për të gjitha kombësitë


Ne mund të regjistrojmë varkën tuaj në Hollandë për 299 Euro (përfshirë VV)

Regjistrimi i Jahteve Hollandeze
për qytetarët e BE-së

€ 299 (Incl.VAT)

Gjithëpërfshirëse për qytetarët e BE-së
 • Të gjitha tarifat e regjistrimit
 • Përfshinë vendbanimin Hollandez
 • Shërbim i përshpejtuar 3 ditor
 • Asnjë kërkim i nevojshëm
 • Pa kufizime detare
 • Dokumentet minimale
 • DHL ndërlidhës brenda natës
 • Regjistrimi vlen për 2 vjet
Licencë për radio radio

€ 199 (Incl.VAT)

Gjithpërfshirëse
 • Për VHF, AIS, radar dhe EPIRB
 • Incl. shenjë thirrje, AIS dhe numri i shifrës
 • Shërbim 24 orësh
 • Pa tarifa vjetore të rinovimit!
Regjistrimi i Jahteve Hollandeze
për qytetarët jo të BE-së

€ 648 (Incl.VAT)

Gjithëpërfshirëse për qytetarët jo të BE-së
 • Regjistrimi në Mbretërinë e Bashkuar LTD
 • Të gjitha tarifat e regjistrimit
 • Përfshinë vendbanimin Hollandez
 • Shërbim i përshpejtuar 4 ditor
 • Asnjë kërkim i nevojshëm
 • Pa kufizime detare
 • Dokumentet minimale
 • DHL ndërlidhës brenda natës

Regjistrimi Hollandez është në të vërtetë një dokument i pronësisë, por me këtë aftësi, pranohet në shumicën e vendeve evropiane kur mbërrin në një port dhe dorëzon dokumentet tuaja. Vendi i vetëm që dokumenti Hollandez herë pas here jep probleme, është Portugalia dhe për këtë arsye ne rekomandojmë klientët që vizitojnë Portugalinë të përdorin një nga regjistrimet tona të tjera, të cilat janë regjistrime aktuale të flamurit dhe të pranuara në të gjithë botën. Dokumenti holandez i ICP mund të merret brenda 3 ditësh, kështu që është ideal nëse sapo keni blerë një varkë në një vend tjetër dhe duhet ta sillni atë në shtëpi atje ku jetoni brenda Evropës.

Hollanda ose Hollanda është një juridiksion shumë i njohur për regjistrimin e anijeve me përdorim privat pasi rregullat dhe rregulloret janë më pak të rrepta se shumica e vendeve të tjera të BE-së, koha e përpunimit është rreth 3 ditë dhe kostot janë gjithashtu shumë më të ulëta. Shumë pronarë të anijeve spanjolle, frënge, italiane, kroate dhe madje turke preferojnë të regjistrojnë anijen e tyre nën regjistrimin e anijeve Hollandeze pasi ato kanë dispozita shumë të rrepta në regjistrimin e anijeve në vendet e tyre.

Ku është e vlefshme Regjistrimi i Varkave Hollandeze? Jo në Itali dhe Portugali por ne kemi një zgjidhje!

Isshtë e vlefshme në shumicën e ujërave evropiane për përdorim privat. Ne ju rekomandojmë që klientët që përdorin anijen e tyre në Portugali dhe Itali të regjistrohen në shërbimin tonë të regjistrimit të flamurit polak. Në Portugali dhe Itali është e qartë se autoritetet nuk pranojnë më ICP Hollandeze dhe për këtë, ne rekomandojmë klientët tanë të regjistrohen në Poloni pasi ky regjistrim është një regjistrim aktual i flamurit dhe është i vlefshëm në të gjithë botën dhe për jetën e varkës pa tarifa rinovimi ! NGA AUTORITETET DETYRORE PORTUGJESE DHE ITALIANE P ACRKRAHJET REGJISTRIMIT PAGR POLITIK T FL FLAGJIT. Shikoni detajet këtu Regjistrimi i jahteve në Poloni

Në dispozicion për të gjithë kombësitë!

Regjistrimi i Varkave Hollandeze është gjithashtu në dispozicion për pronarët e anijeve që NUK janë qytetarë të BE-së. Pronarët e anijeve tona jo-evropiane duhet të krijojnë një LTD në Mbretërinë e Bashkuar në mënyrë që të regjistrohen në Hollandë. Kjo UK UK do të bëhet pronare e anijes dhe klienti ynë zotëron këtë LTD. Ndërsa përdoret vetëm për mbajtjen e anijes nuk ka taksë që duhet paguar ose ngritur.

 1. Ne kemi krijuar një Mbretëri të Bashkuar LTD. për ju në 24 orë. Kjo LTD është në pronësi të jush, por gjithashtu mund të ketë pronarë shtesë nëse është e nevojshme. Kostoja totale për krijimin e LTD. është 349 Euro dhe pas kësaj 249 Euro në vit. Si LTD. përdoret vetëm për të poseduar një varkë që nuk do të keni nevojë të paguani taksat vjetore ose të bëni regjistrime qeveritare.
 2. Pas 24 orësh, LTD është krijuar dhe më pas ju bëni një faturë të re shitje në emrin e UK LTD tuaj.
 3. Ne do të regjistrojmë UK LTD. si pronar i anijes dhe ju do të merrni Regjistrimin tuaj të Varkave Hollandeze 3 ditë më vonë.
 4. Liçensa e Radio Radio - për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

  Meqenëse është shumë e lehtë për të marrë një licencë të gjendjes tregtare për anijen tuaj, ne rekomandojmë shumë klientët tanë ta marrin këtë ndërsa aplikojnë për dokumentin holandez të pronësisë. Na merr vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj dhe na duhet vetëm një kopje e pasaportës suaj për të aplikuar. Pasja e një licence të avansit për të shmangur problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.
  Kostoja e një licence të regjistrit është vetëm 149 Euro me regjistrim të një varke ose 199 Euro nëse regjistrohet pa.

  Shërbime të tjera që ne ofrojmë në lidhje me Regjistrimet Holland:

  SHPENZIMET / KANCELACIONET / MODIFIKIMET
  149.00 EUR - Anulimi i Varkës Hollandeze (ICP)
  199.00 EUR - Anulimi i Flamurit Spanjoll
  149.00 EUR - Modifikimi i Regjistrimit të Anijeve Hollandeze
  149.00 EUR - Rinovimi i Regjistrimit të Anijeve Hollandeze (ICP)
  525.00 EUR - Anulimi i Kadaster

  Arsyet kryesore për të regjistruar një anije nën Regjistrimin e Barkave Hollandeze (ICP)?

  • Tarifë e ulët e vendosjes prej 299 Euro për 2 vjet
   Regjistrimi në Holland është i lirë! Për një tarifë të ulët prej 299 Euro jeni regjistruar në juridiksionin Hollandez për 2 vjet. Kjo tarifë është e gjitha / gjithëpërfshirëse> këshilla, tarifat e regjistrimit dhe taksat, adresa Hollandeze (nëse është e nevojshme) dhe tarifat ndërlidhëse gjatë natës.
  • Dokument juridik i pronësisë për shumicën e vendeve të BE-së
   Regjistrimi Hollandez i Barkave Regjistrimi i BE (ICP) njihet pothuajse në të gjitha vendet e BE-së. Regjistrimi i Varkave Hollandeze do të thotë që do të shmangni shumë probleme kur vizitoni ose ankoheni në portet e BE-së. Ai pranohet nga të gjitha autoritetet e BE-së dhe lëshohet si një dokument shumë-gjuhësor.
  • Regjistrim i shpejtë vetëm në 3 ditë
   Ne mund të trajtojmë Regjistrimin tuaj të Varkave Hollandeze për ju në 3 ditë pune dhe t’ua dërgojmë me korrier gjatë natës.
  • Nuk ka nevojë për inspektim të jahteve
   Me Regjistrimin e Varkave Hollandeze nuk ka asnjë inspektim të nevojshëm të motorit tuaj ose jahtit me vela.
  • Shkresa minimale e përfshirë
   Për të regjistruar anijen tuaj në Hollandë, na duhet vetëm një kopje e pasaportës suaj ose e kartës së identitetit dhe një dëshmi e pronësisë së varkës - kjo mund të jetë ose kopje e marrëveshjes së shitjes, polica e sigurimit ose fatura e shitjes.
  • Nuk ka nevojë për kombësi Hollandeze apo edhe qëndrim
   Nëse nuk keni kombësi Hollandeze ose adresë në Hollandë, mund të përfaqësoheni vetë nga Regjistrimi i jahteve Hollandeze. Tarifa jonë përfshin një adresë holandeze për vendbanim, në mënyrë që t'u sigurojë autoriteteve adresën (të detyrueshme) të Hollandës.
  • Përtëritje e lirë çdo 2 vjet
   Certifikata juaj e regjistrimit të anijeve holandeze në BE (ICP) do të jetë e vlefshme për 2 vjet. Ne mund ta rinovojmë atë për ju pas 2 vjetësh për një tarifë prej 149 Euro.
  • Ne mund të regjistrojmë shumë lloje të anijeve
   Ne mund të regjistrojmë Varka me çfarëdo madhësie (lundrim dhe motor), Jet Skis, Canoes dhe Scooters të Ujit.
  • Pa kufizime detare
   Nuk ka kufizime se ku ose sa larg bregdetit mund të motorizoni ose lundroni.
  • Kërkesat minimale të pajisjeve të jahteve
   Ekziston një listë e zhveshur minimale e kërkesave të pajisjeve që motori juaj ose jahti me vela duhet të përmbushë
  • Gjithashtu i disponueshëm për qytetarët jo-BE
   Regjistrimi i Varkave Hollandeze është gjithashtu në dispozicion për pronarët e anijeve që NUK janë qytetarë të BE-së. 1. Ne kemi krijuar një Mbretëri të Bashkuar LTD. për ju në 24 orë. Kjo LTD është në pronësi të jush, por gjithashtu mund të ketë pronarë shtesë nëse është e nevojshme. Kostoja totale për krijimin e LTD. është 349 Euro dhe pas kësaj 249 Euro në vit. Si LTD. përdoret vetëm për të poseduar një varkë që nuk do të keni nevojë të paguani ndonjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim qeveritar. 2. Pas 24 orësh, LTD është krijuar dhe më pas ju bëni një faturë të re shitje në emrin e UK LTD tuaj. 3. Më pas do ta regjistrojmë UK LTD. si pronar i anijes dhe ju do të merrni Regjistrimin tuaj të Varkave Hollandeze 3 ditë më vonë.

  Cilat dokumente janë të nevojshme për t'u regjistruar nën regjistrimin e anijeve Hollandeze?

  1. Pasaporta e BE-së OSE karta evropiane e identitetit * nëse regjistrimi si kompani mund të jetë pasaportë jo e BE-së
  2. Vërtetimi i pronësisë së anijes - kjo mund të jetë një marrëveshje shitje ose polica e sigurimit - për sa kohë që tregohen forcat dhe numrat e motorit.
  Kjo eshte e gjitha!

  Regjistrohuni tani në 3 hapa të thjeshtë

  • Hapi 1
   Plotësoni formularin tonë në internet , nënshkruajeni atë, shtoni një kopje të faturës së shitjes ose të sigurimit të anijes tuaj dhe një kopje të ID tuaj si pdf.

  • Hapi 2
   Ne do të kontrollojmë dokumentet tuaja dhe pastaj do t'ju dërgojmë një faturë e cila mund të paguhet nga çdo kreditor kryesor, Paypal ose transferim bankar.

  • Hapi 3
   Vetëm 3-5 ditë pune më vonë, ne do t'ju dërgojmë regjistrimin tuaj zyrtar të Hollandës së Varkave përmes shërbimit ndërlidhës brenda natës.