Regjistrimi i Jahtit në Delaware


Regjistroni varkën tuaj nën Flamurin e SHBA

Regjistrimi 1 vjeçar i Delaware (USA)
Tarifat shtetërore për regjistrimin 1 vjeçar
Klasa A - më pak se 16 ft 20 USD
Klasa 1 - 16 ft në 26 ft 40 USD
Klasa 2 - 26 ft në 40 ft 60 USD
Klasa 3 - 40 ft në 65 ft 100 USD
Klasa 4 - 65 ft dhe më e gjatë 120 USD
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
+ Delaware OPTIONALE LLC të zotërojë varkën
Regjistrimi 3 vjeçar i Delaware (USA)
Tarifat shtetërore për 3 vjet regjistrim
Klasa A - më pak se 16 ft 60 USD
Klasa 1 - 16 ft në 26 ft 120 USD
Klasa 2 - 26 ft në 40 ft 180 USD
Klasa 3 - 40 ft në 65 ft 300 USD
Klasa 4 - 65 ft dhe më e gjatë 360 USD
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
+ Delaware OPTIONALE LLC të zotërojë varkën

Ne regjistrojmë anije nën flamurin e Delaware (SHBA) - ose si kompani ose individ privat

YACHT REGJISTRIMI DELAWARE (SHBA) është një shërbim detar i cili regjistron anije të reja, të dorës së dytë, të ndërtuara në shtëpi, ski jet dhe anije të tjera nën regjistrin e Flamurit të Delaware (USA). Ne jemi lider i tregut në regjistrimin e anijeve në Delaware. Kemi mbi 800 komente të mirëfillta për Trustpilot me një vlerësim mesatar prej 4.8 nga 5 yje!

Delaware (SHBA) është një nga juridiksionet më të zgjedhura për regjistrimin e anijes dhe është i vlefshëm në të gjithë botën. Regjistrimi i flamurit në Delaware (SHBA) është i arritshëm për pronarët e anijeve nga çdo vend, pasi nuk ka asnjë detyrim qëndrimi në Delaware (SHBA).

Regjistrimi i anijes Delaware është gjithashtu popullor për qytetarët e Bashkimit Evropian që përdorin anijen e tyre brenda ujërave të BE-së. Nëse keni paguar TVSH në varkën tuaj mund të përdorni regjistrimin e Delaware brenda ujërave evropiane dhe nuk duhet të largoheni çdo 6 ose 18 muaj!

Ne mund t'ju regjistrojmë si një pronar privat dhe ju nuk keni nevojë për një rezidencë ose shtetësi të SHBA për t'u regjistruar në Delaware ose ne mund të krijojmë një kompani (LLC) në Delaware për të mbajtur pronësinë e jahtit tuaj dhe pasi kompania përdoret vetëm për të zotëruar tuajin anije, ju nuk paguani asnjë taksë të korporatës. Duke vepruar kështu, ju mund të mbroni privatësinë dhe përgjegjësinë tuaj, por nëse kjo nuk ju shqetëson, atëherë nuk ka dobi të shpenzoni 299 dollarë shtesë, - për ngritjen e LLC.

Sa do të kushtojë regjistrimi i jahtit tim në Delaware?

Ne marrim një tarifë të sheshtë 179 $, - tarifë shërbimi për trajtimin e regjistrimit tuaj në kohën standarde prej 15 ditësh maksimale ose 249 $, - për shërbimin tonë 3-ditor të shprehur. Çmimi ynë është gjithëpërfshirës dhe përfshin pagesa shtesë si përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve. Tarifa qeveritare është e shënuar më sipër dhe varet nga madhësia e anijes tuaj dhe nëse doni të regjistroheni për 1 ose 3 vjet.

Për sa kohë është e vlefshme regjistrimi i flamurit Delaware?

Ju mund të zgjidhni vetë të regjistroheni ose për 1 vit ose për 3 vjet. Regjistrimi në Delaware zhvillohet për çdo vit kalendarik, pra nga 1 janari deri më 31 dhjetor. Ne tashmë mund t'ju regjistrojmë nga tetori për vitin e ri.

Sa kohë duhet për të regjistruar anijet nën flamurin Delaware (SHBA)?

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në më pak se 3 ditë nëse zgjidhni shërbimin tonë të shprehur ndërsa koha standarde e regjistrimit është rreth 10 - 14 ditë. Nëse dëshironi që ta regjistrojmë varkën tuaj në një Delaware LLC të sapoformuar, duhet të shtoni vetëm 2/3 ditë shtesë.

A mundet që ndonjë kombësi të regjistrojë një jaht nën flamurin e Delaware (SHBA)?

Po nuk ka kufizime në shtetësinë tuaj për t'u regjistruar në Delaware. Kjo vlen si për regjistrimin e anijes ashtu edhe për krijimin e një kompanie LLC në Delaware.

A mund të regjistrohem si anije në pronësi të kompanisë ose individ privat?

Ne mund t'ju regjistrojmë si një pronar privat dhe ju nuk keni nevojë për një rezidencë ose shtetësi të SHBA për t'u regjistruar në Delaware ose ne mund të krijojmë një kompani (LLC) në Delaware për të mbajtur pronësinë e jahtit tuaj dhe pasi kompania përdoret vetëm për të zotëruar tuajin anije, ju nuk paguani asnjë taksë të korporatës.

A duhet të krijoj një kompani për të zotëruar anijen time?

Ju ose mund të regjistroheni si një person privat i çdo kombësie ose si një Delaware LLC. Zgjedhja është me të vërtetë e juaja dhe duhet të bazohet në nevojën e; konfidencialiteti, përgjegjësia dhe ajo për të cilën planifikoni të përdorni anijen.

Avantazhet e regjistrimit të një anijeje nën një strukturë të kompanisë LLC:

 1. Një qytetar jo-amerikan mund të ketë një Delaware LLC e cila nga ana tjetër mund të ketë në pronësi një anije të regjistruar në Delaware
 2. Delaware nuk ka tatim shitje, tatim në pronë personale, taksë jomateriale ose taksë transferimi të aksioneve.
 3. Delaware NUK ka tatim mbi fitimin e korporatave të vlerësuar për të ardhurat që rrjedhin jashtë shtetit të Delaware.
 4. Një Delaware LLC mund të mbrojë pronarin e anijes nga përgjegjësia personale që mund të burojë nga çdo dëm që mund të ndodhë, qoftë faji i anijes së tyre apo operatorëve të anijes së tyre në atë kohë.
 5. Strehimi i një varke nën një Delaware LLC lejon gjithashtu që pronari të ruajë privatësinë e tij / saj. Në Delaware, informacioni në lidhje me anëtarët e një LLC nuk kërkohet të depozitohet në shtet dhe nuk është në regjistrin publik.
 6. Kostoja e regjistrimit dhe themelimit të një kompanie Delaware është e lirë.

Cilat janë tarifat vjetore nëse vendos të krijoj një Delaware LLC për të zotëruar varkën time?

Ju do të duhet të paguani tarifën vjetore të rinovimit të shtetit prej $ 400, - dhe $ 99, - për agjentin e detyrueshëm të banorit.

Si duket regjistrimi i flamurit Delaware?

Regjistrimi në Delaware vjen në një paketë e cila përbëhet nga një kartë regjistrimi e formatit të kartës së kreditit dhe 2 afishe (dekale) për në varkën tuaj.

Çfarë dokumentesh nevojiten për t'u regjistruar nën Flamurin Delaware (SHBA):

Dokumentet e kërkuara për të regjistruar varkën tuaj ndryshojnë në varësi të faktit nëse anija ishte e re OSE është përdorur kur e keni blerë atë dhe nëse regjistroheni si pronësi private ose e një kompanie.

REGJISTRIMI I KLASAVE T T PARA T DELAWARE T BO Varkave T PEDRDORUR - nëse pronësia është private

 1. FORMULARI I REGJISTRIMIT TAT VARAVE DELAWARE të plotësuara siç duhet - ZGJIDHNI P 1R 1 VIT ose 3 VIT
 2. Fatura e shitjes e noterizuar
 3. Ju lutemi na siguroni një kopje të regjistrimit të mëparshëm ose një certifikatë fshirjeje (nëse aplikohet)

KOHA E PAR REGJISTRIMI I DELAWARE T BO SHENCEDS SED PEDRDORUR - nëse pronësia do të jetë Delaware LLC

 1. Nëse vendosni të mbroni varkën tuaj duke transferuar pronësinë në një SHPK plotësoni formularin tonë të aplikimit të formimit të kompanisë
 2. Fatura e Shitjes e noterizuar midis pronarit të mëparshëm (jeni ju) dhe Delaware LLC të ri që kemi vendosur për ju - klikoni këtu për të përdorur shembullin tonë të Faturës së Shitjes
 3. Ju lutemi na siguroni një kopje të regjistrimit të mëparshëm ose një certifikatë fshirjeje (nëse aplikohet)

KOHA E PAR REGJISTRIMI I DELAWARE T BO VOTATS S NEW RE

 1. Nëse varka është e re, atëherë duhet të paraqisni edhe Certifikatën ORIGJINALE të Origjinës

Varka tashmë e regjistruar në detaje

 1. Për të transferuar një varkë të regjistruar tashmë në Delaware na duhet një Faturë Shitje e noterizuar dhe çertifikata e regjistrimit të pronarit të mëparshëm në mënyrë që të mbajmë të njëjtin numër të licencës Delaware

Cilat janë hapat për regjistrimin e varkës time Delaware (SHBA)?

Ne kujdesemi për gjithçka. Ekziston një ndryshim i vogël në varësi të nëse regjistroheni si anije private ose të korporatave.

(NESE KONVELONI SI PRONAR PRIVAT)

HAPI 1 - Ju na siguroni me dokumentet e mëposhtme

Ju na siguroni dokumentet e thjeshta të kërkuara (shih më lart) me email. Ne kontrollojmë dokumentet dhe nëse të gjitha janë të sakta ju dërgojmë një lidhje pagese.

HAPI 2 - Ne Regjistrojmë anijen tuaj nën flamurin e DELAWARE

Ne do të aplikojmë për regjistrimin tuaj të jahteve Delaware. Kjo do të zgjasë maksimumi 15 ditë, nëse zgjidhni shërbimin tonë të rregullt ose maksimumi 3 ditë, nëse shkojmë personalisht për shërbimin tonë të shprehur. Kur marrim regjistrimin tuaj, ne ju dërgojmë me shpejtësi një kopje me email dhe ju dërgojmë origjinalin përmes ndërlidhës brenda natës (përfshirë në çmimin tonë).

(NESE KRIJONI ME SHPK)

HAPI 1 - Ju na siguroni me MIN. DOKUMENTE

Një qytetar jo-amerikan mund të ketë një Delaware LLC e cila nga ana tjetër mund të ketë në pronësi një anije të regjistruar në Delaware. Ne e konfigurojmë këtë SHPK për ju por është në pronësi 100% nga ju. Ju pastaj bëni një faturë shitje duke shitur varkën tuaj në Delaware LLC tuaj të ri. Fatura e shitjes duhet të noterizohet, gjë që është e lehtë pasi që ju jeni edhe shitësi (personi) ashtu edhe blerësi (kompania juaj). Kjo SHPK përdoret vetëm për pronësinë e anijes tuaj dhe për këtë nuk do të ketë nevojë të paguani asnjë taksë. Vendosja e SH.PK do të zgjasë vetëm rreth 2/3 ditë. Ju mund të përdorni modelin tonë të shitjes ose të përdorni tuajin.

HAPI 2 - Ne Regjistrojmë anijen tuaj nën flamurin e DELAWARE

Pasi të formohet SHPK-ja juaj dhe të keni noterizuar faturën e shitjes, ne do të aplikojmë për regjistrimin tuaj të jahteve Delaware. Kjo do të zgjasë maksimumi 15 ditë, nëse zgjidhni shërbimin tonë të rregullt ose maksimumi 3 ditë, nëse kalojmë personalisht për shërbimin tonë të shprehur. Kur marrim regjistrimin tuaj, ne ju dërgojmë me shpejtësi një kopje me email dhe ju dërgojmë origjinalin përmes ndërlidhës brenda natës (përfshirë në çmimin tonë).

Shërbime të tjera që ne ofrojmë në lidhje me Regjistrimet e Delaware:

Letër zyrtare e konfirmimit të shtetit Delaware - 129 USD * (plus tarifat e ndërlidhës)
Kjo është një letër opsionale përveç licencës së Delaware (që është në formatin e kartës së kreditit)

Ndryshimi i emrit të anijes - 99 USD * (plus tarifat e ndërlidhës)
Në rast se doni të ndryshoni emrin e Varkës / Yacht / Anijes

Certifikata e fshirjes - 99 USD * (plus tarifat e ndërlidhës)
Letra zyrtare e qeverisë Delaware që konfirmon anijen është fshirë nga regjistri

Kompania Delaware LLC - 299 dollarë
Ne mund të konfigurojmë një Delaware LLC që ju të zotëroni anijen tuaj. Duhen vetëm 48 orë


Ne gjithashtu mund të caktojmë një licencë radio RF

Siç jeni ndoshta të vetëdijshëm, është e detyrueshme me ligj që të keni një licencë radio - radio në bordin e anijes tuaj në çdo kohë, kështu që ne ju rekomandojmë klientëve tanë ta marrin këtë gjatë aplikimit për dokumentin tuaj të pronësisë. Pasja e një licence SIP shmang problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën, të gjitha që na duhen janë disa informacione për ju dhe anijen tuaj të cilat mund të plotësohen në formularin tonë të porosisë. Plotësoni formularin, bëni pagesën dhe në të njëjtën ditë, ju keni një certifikatë radioSIP për anijen tuaj që është e vlefshme për të gjitha vendet në të gjithë botën.

Ne ofrojmë licencat e PIC-së që lëshohen nga qeveritë e SHBA dhe MB. Të dy nuk kanë asnjë kufizim mbi kombësinë tuaj ose nën të cilin flamur është regjistruar anija juaj dhe janë të vlefshme për 10 vjet. Na duhet vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj.

Çfarë lloji të licencës SIPC më duhet për ujërat ndërkombëtare?
Nëse përdorni anijen tuaj në ujërat ndërkombëtare (madje edhe Bahamas ose Kanada) do t'ju duhet një licencë ndërkombëtare e PIC. Në mënyrë që të merrni një licencë të vlefshme në të gjithë botën e vlefshme të PIC-së që është e vlefshme në të gjitha ujërat ndërkombëtare, ju keni 2 mundësi:

Licencë e lëshuar nga UK Telecom 169 USD me regjistrim të anijes (215 USD pa):
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një logo në mbarë botën e lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj DHE NUK KA RNDSI N WHN CIL FL FAMJEN JU RREGJISTROHEN TANI TANI.

Licenca e lëshuar nga US FCC 349 USD:
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një PIC të lëshuar nga autoritetet e FCC Telecom të SH.B.A. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t’u përdorur me një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj DHE ONSHT VETM E VLER P FORR ANAJE T FL FLAMURA