Regjistrimi i anijes Langkawi


Regjistroni jahtin tuaj në LangkawiNë pronësi private
Regjistrimi i jahteve Langkawi
375 dollarë
375 dollarë
750 dollarë
(Tarifa jonë e shërbimit)
(Tarifa e Qeverisë)
(Tarifa totale)
  • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
  • E vlefshme në të gjithë botën
  • Asnjë sondazh në shumicën e rasteve
  • Mund të regjistrohet në distancë
  • Kosto e ulët e konfigurimit
  • Koha e konfigurimit të shpejtë (5 ditë)
  • Regjistrohuni si privat ose entitet
  • UK LTD. ose Delaware LLC. entiteti i mundshëm
  • Reputacion i mirë / IMO e shënuar në të bardhë
  • Rinovime të lehta
  • Përdorim personal, bareboat dhe komercial

Në pronësi të kompanisë
Regjistrimi i jahteve Langkawi
750 dollarë  
375 dollarë  
1125 dollarë
(Tarifa jonë e shërbimit)
(Tarifa e Qeverisë)
(Tarifa totale)
  • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
  • E vlefshme në të gjithë botën
  • Asnjë sondazh në shumicën e rasteve
  • Mund të regjistrohet në distancë
  • Kosto e ulët e konfigurimit
  • Koha e konfigurimit të shpejtë (5 ditë)
  • Regjistrohuni si privat ose entitet
  • UK LTD. ose Delaware LLC. entiteti i mundshëm
  • Reputacion i mirë / IMO e shënuar në të bardhë
  • Rinovime të lehta
  • Përdorim personal, bareboat dhe komercial

Langkawi, Malajzi, Regjistrimi i jahteve

Langkawi, Malajzi, Regjistrimi i jahteve

Regjistrimi i anijes Langkawi - vetëm $ 750 USD
Langkawi, Malajzi po bëhet me shpejtësi regjistrimi i flamurit të anijes i zgjedhur për pronarët e anijeve të cilët janë lodhur duke u marrë me regjistrimet e gjata, të shtrenjta dhe të komplikuara të jahteve që ofrohen nga vendet e tyre. Nuk ka rëndësi se në cilin vend jeni banor ose qytetar, ju mund të regjistroheni në Langkawi brenda disa ditësh dhe pa shpenzuar kosto dhe kohë shtesë në sondazhet e anijeve.

Regjistrohuni në Langkawi si një pronar privat i anijes tuaj ose nëse preferoni mund të regjistroni pronësinë e anijes si një kompani. Ju nuk keni nevojë të krijoni një kompani malajziane, thjesht përdorni një UK LTD të thjeshtë ose një Delaware LLC për shembull.

Regjistri Langkawi gjithashtu ka vendosur një regjistër të vërtetë të jahteve tregtare. Shtë një regjistër i hapur që është i hapur për individë, pronarë të përbashkët, korporata dhe subjekte jahtesh. Për këtë arsye është një nga regjistrat me rritje më të shpejtë për aktivitetet tregtare.

Dokumentet e nevojshme për t'u regjistruar në Langkawi janë shumë të thjeshta. Shihni listën tonë të hollësishme më poshtë dhe në shumicën e rasteve, nuk kemi nevojë për një raport studimi. Sapo të na dërgoni dokumentet dhe fotografitë e kërkuara, ne do të fillojmë procesin e regjistrimit dhe kjo mund të bëhet për rreth 5 ditë.

Procesi i regjistrimit të një anijeje në Langkawi është shumë i ngjashëm me regjistrimin në Mbretërinë e Bashkuar pasi shumica e ligjeve detare Malajziane kopjohen nga MB.

A është regjistrimi në Langkawi për përdorim privat, komercial ose bareboat?

Regjistrimi Langkawi është një regjistrim i hapur dhe për këtë pranon përdorim privat, përdorim anije tregtare ose bareboat. Kostoja e regjistrimit të anijes tuaj është e njëjtë për të tre kategoritë.

Cilat kombësi mund të regjistrojnë një varkë në Langkawi?

Çdo person privat ose kompani nga çdo kombësi mund të regjistrojë varkën e tyre në Langkawi. Kjo do të thotë që pronarët privatë, si dhe kompanitë nga e gjithë bota mund të regjistrohen. Nëse anija juaj është aktualisht në pronësi të një p.sh. një UK LTD ose Delaware LLC, ju mund të vazhdoni t'i përdorni ato dhe të regjistroheni në Langkawi.

Sa zgjat regjistrimi?

Regjistrimi i një anijeje në Langkawi zakonisht mund të bëhet në një javë nga koha kur ne marrim të gjitha dokumentet nga ju.

Për sa kohë është i vlefshëm regjistrimi i flamurit Langkawi?

Regjistrimi është i vlefshëm për gjithë jetën! Ne kujdesemi për të gjitha dokumentet për ju dhe pastaj ju keni bërë për jetën e anijes. Do të ketë vetëm tarifa vjetore të tonazhit për të paguar. Ne do të kujdesemi për këtë çdo vit për ju dhe kostoja totale e tarifave të tonazhit dhe tarifat tona të përfaqësuesit janë 195 dollarë, - për anije deri në 150 ton.

Ne mund të krijojmë një kompani për ju për pronësinë tuaj të anijes?

Ne mund të krijojmë një Mbretëri të Bashkuar LTD. ose Delaware LLC për ju dhe ju do të transferoni pronësinë e anijes tuaj në këtë kompani të re të fjetur që është në pronësi nga ju. Ndërsa kompania përdoret vetëm për të zotëruar një varkë, ju nuk do të keni nevojë të paguani asnjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim të qeverisë. Një faturë e shitjes do të duhet të nënshkruhet për të transferuar pronësinë e jahtit tuaj në UK LTD të ri. ose Delaware LLC. Ne do ta bëjmë këtë faturë të shitjes për ju ose ju mund ta bëni vetë. I gjithë ky proces do të bëhet brenda 48 orësh!
Ne rekomandojmë UK LTD pasi ka tarifa të ulëta vjetore, por ne mund të krijojmë një UK LTD ose Delaware LLC për ju brenda 2 ditësh me një kosto totale prej $ 300, -

Pse është regjistrimi në pronësi të kompanisë më i shtrenjtë sesa regjistrimi në pronësi private?

Në mënyrë që të pajtohet me memorandumin e memorjes gjatë listës, çdo anije në pronësi të kompanisë duhet të ketë një kujdes të duhur të kryer. Kjo do të thotë që agjenti ynë lokal duhet të kujdeset për shumë dokumente shtesë dhe të bëjë kërkime në kompani.

Përparësitë kryesore të regjistrimit të jahteve Langkawi:

 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Në shumicën e rasteve nuk nevojitet ndonjë studim i jahteve
 • Anija juaj nuk ka pse të vizitojë Langkawi apo edhe Malajzinë
 • Kosto e ulët e konfigurimit
 • Afati i konfigurimit të shpejtë
 • Ky është një regjistrim ndërkombëtar i flamurit të jahteve i vlefshëm në të gjithë botën
 • Jahti juaj mund të regjistrohet si në pronësi private nga një i huaj me çdo kombësi
 • Jahti juaj mund të jetë në pronësi të një njësie ekonomike në një vend tjetër si UK LTD. ose një Delaware LLC. Kjo është e shkëlqyeshme për pronarët e anijeve që duan të shmangin përgjegjësinë ose duan privatësi
 • Langkawi ka një reputacion të mirë dhe është i bardhë i listuar në IMO.

Çfarë dokumentesh na duhen?

 • Na siguroni 3 opsione për emrin për varkën, me emrin më të preferuar si opsionin tuaj të parë
 • Pastro kopjen e skanuar me ngjyra të pasaportës së pronarit
 • Fotografitë e jahteve (hark, sternë dhe port ose anë e djathtë)
 • Fatura e shitjes OSE kopja e marrëveshjes së Shitjes dhe Blerjes (me vulosje noteri)
 • Certifikata e ndërtuesit (VETYM P YR jahtin e ri të ndërtuar)
 • Letër për emërimin e agjentit (për të na autorizuar / caktuar për agjentin tuaj - shkarkoni këtu)
 • Certifikata e Regjistrimit ekzistuese ose e mëparshme
 • Certifikata e fshirjes (çertifikata e çregjistrimit)

Kur të na siguroni dokumentet e mësipërme, ne do të përgatisim të gjitha dokumentet për t'i paraqitur pranë autoriteteve detare në Langkawi. Thjesht do të duhet të nënshkruani dokumentet që ne përgatisim dhe ne do t'ju paraqesim, përcjellim dhe ndërlidhim dokumentet e regjistrimit. I gjithë ky proces zgjat rreth 1 javë.

Sa kushton të regjistrosh një jaht (deri në 150 ton) në Langkawi? = 750 dollarë, -

Ne kërkojmë një tarifë të sheshtë shërbimi prej 375 $, - USD për trajtimin e regjistrimit të jahteve tuaja në Langkawi. Kjo tarifë përfshin gjithçka dhe nuk ka kosto të fshehur më pas. Ju gjithashtu do të duhet të paguani tarifat aktuale detare të vendosura nga qeveria. Kjo tarifë qeveritare është vetëm një total prej 375 $, - USD, nëse anija është nën 150 ton. Pra, tarifa totale e regjistrimit është vetëm 750 $, -

Cila është Tarifa e saktë e Qeverisë Langkawi? Këto tarifa qeveritare janë (për anije deri në 150 tonë bruto):

1 / Tarifa e regjistrimit të qeverisë RM 1,140.00 (= 280 dollarë dollarë)
2 / Tarifa e Tonazhit Qeveritar RM 380,00 (= 95 dollarë USD)
Tarifat totale të qeverisë. RM 1,520,00 (= 375 dollarë dollarë)

Sa kushton të regjistrosh një jaht (mbi 150 ton) në Langkawi? Nëse keni një anije të madhe, është akoma shumë e lirë të regjistroheni në Langkawi. Tarifa e vitit të parë ekziston e tarifës së regjistrimit të qeverisë, tarifës vjetore të tonazhit dhe tarifës së shërbimit tonë prej 375 USD. Nga viti i dytë është vetëm tarifa e tonazhit dhe tarifa e shërbimit tonë të rinovimit prej $ 150, -

1. Tarifat e regjistrimit të qeverisë për anijet e mëdha:
 • Mbi 150 dhe deri në 400 ton bruto RM 1,900,00 (= 467 dollarë dollarë)
 • Mbi 400 dhe deri në 1500 ton bruto RM 2,660.00 (= 654 dollarë dollarë)
 • Mbi 1500 tonë bruto RM 3,800,00 (= 934 dollarë dollarë)
2. Tarifat vjetore të tonazhit për anijet e mëdha:
 1. Tarifa minimale RM 380,00 (= 94 dollarë USD)
 2. Për tonë bruto për 1000 tonë të parë bruto RM 1,50 (= 0,37 USD USD)
 3. Secili ton bruto shtesë mbi 1000 tonë bruto RM 0,50 (= 0,12 USD USD)